PDA

Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın

Orijinalini görmek için tıklayınız : mail başına 10 euro veren site!!!kacırmayın derim!!!

ashurkan
13-11-2008, 07:19
Arkadaşlar mail okuyarak para kazanma yöntemini hepimiz duymuşuzdur.Fakat size öyle bir firma önercemki, üye olunca 100 euro, mail okuyunca 10 euro, reklamlara tıklayıncada 10 euro veriyor.Üyelik ücretsiz.Paranızı almak için paypal yada moneybookers hesabınızın olması lazım.Ben moneybookeri kullanıyorum.Hem türkce hemde anında paranızı hesabınıza yada adresinize gönderiyorlar.Ayriyetten döviz hesabı açmanızada gerek kalmıyo çünkü türk lirasıda dahil 30 ülkenin para birimiyle çalışıyorlar.Yapmanız gereken çok basit üye olup Paid To Click'i secmeniz ve karşınıza gelen reklamlara tıklayıp 30 sn bekledikden sonra çıkmanız yeterli.2 günde 300 euroyu banka hesabıma aldığımı özellikle belirtmeliyim.Depacco'ya üye olmak istiyorsanız resimli anlatımında olduğu w w w.toplukazanc.ws/depacco/ adresine girin.

Hürkan KARTAL

site1232
13-11-2008, 11:35
Ne Kadar Güvenli Acaba

site1232
13-11-2008, 11:59
bir cevab yazsanız?

site1232
13-11-2008, 12:03
bir konu attınız ortaya gerisini bir türlü getiremediniz
:confused:

centilman1981
14-11-2008, 20:59
O Mail için reklam veren 10 Euru verir mi acaba, bir kişi için ?

ashurkan
17-11-2008, 10:48
O Mail için reklam veren 10 Euru verir mi acaba, bir kişi için ?

Aslında verilir.Biz internet reklamcılığını hep yanlış bildik.Aslında reklamlardan çok daha fazla para alınması lağzım.Yani büyük firmalar için fazla reklam alınmasi lazim.Örrneğin televizyon kanalları reklamların saniyesine 1000-5000 usd arası bir ücret alıyor.30 snlik bir reklam gösterimi 150.000 usd eder.Depacco şirketide bu fikirden yola çıkarak bu sistemi kurmustur.Aslında kazanmamız gereken miktarı kullanıcılara verir ve sağdece büyük şirketlerin, markaların holdinglerin reklamını yapar.Aynı televizyon kanalları gibi.Televizyon izlerken aslında o televizyon kanalına milyonlarca usd kazandırıyoruz.Ama bize para vermiyolar.Bedava program haber sinama dizi vb. hizmetleri sunuyorlar.Normalde bir mekana girip para ödiyerek izlediğimiz maçlar yada sinema filmleri.Bize en azından 10 ytl masraf cıkartır.Evinizde ise televizyon kanalları, reklam izlemeniz karşılığında 10 ytl masraf yaparak izliyeceğiniz bir filmi yada maçı bedavaya izliyorsunuz.Depacco şirketindede hizmet sunmuyorlar bize nakit veriyorlar.Bilmiyorum umarım acıklıyıcı olmuştur.

Teşekkürler.

ChriSS
17-11-2008, 16:27
PTC mantığını bilen ve para kazanan biri olarak size kesinlikle böyle bir tuzağa düşmemenizi isterim. benim para kazandığım 2 site var. biri [Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] ([Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]) diğeri [Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] ([Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]) şu anda [Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] ([Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]) ile [Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] ([Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]) u deniyorum.

alonekiller
21-12-2008, 18:16
peki en güvenilir en iyi kazandıran hangi siteyi bana tavsiye edebilirsiniz ???

MHMOK
29-12-2008, 23:40
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] tavsiye olunur

bilmem
30-12-2008, 16:11
neobux a dun giremedım sorun mu var acabaa. birde neobux ödemelerini paypalamı yapıyor... benım guvenılır uye oldugum site var ama baskalarınada acık olmak lazım..

djkayseri38
03-01-2009, 15:23
asıl para veren siteler aşağıda linkleri verilmiştir. kesinlikle tavsiye ederim.
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]

erdin123
04-01-2009, 11:27
ben mdneybookerstan uye oldum ama depacco ya uye olumıom banyardım eden varmı

msn : erdin81_87@hot...

MHMOK
04-01-2009, 15:59
paypal-alertpay a ödeme yapılıyor.herhangi bir sorun bende yok.

Hosting Hizmetleri TOPlist