Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : lütfen yardım TANIMSIZ FREKANS ne demek
f38ferhat
29-11-2006, 20:29
Herkese slm arkadaşlar
Benim bi sorunum var yardım ederseniz sevinirim
Birçok kişiye sordum ama bir türlü sorunun kaynagını bulamadık
Yaklaşık 3-4 ay kadar önce herhangi bir işlem yaparken birden siyah ekran geliyor ve ortasında ‘TANIMSIZ FREKANS’ yazısı çıkıyo hiçbir işlem yapamadıgım gibi kasadaki reset butonunuda kullanamıyorum illaki fişi çekmek gerekiyo.
Tavsiye üzerine Komple format attım,D’nin dosya sistemini fat32 yaptım sorun bitti gibi gözüktü ancak birkaç gün önce yeniden başladı bazen günde 5-6 defa oluyo yardım ederseniz
Ekran kartından kaynaklanabılır sorunun
f38ferhat
29-11-2006, 20:36
Ekran kartından kaynaklanabılır sorunun
dostum ekran kartı 128 mgb onboard yinede olurmu
isterse 256 olsun . eyer ekran kartında bi problem varsa , formatdada sorun duzelmediye bana kuvvetli ihtimal ekran kartında bi sorun yaşayabilme ihtimali geliyor aklıma.
ekran kartın onboardsa anakarttanda kaynaklanmıs olabılır.
ekran kartını deişme imkanın varsa ekran kartını deişip dene i sure eğer hala devam ederse Monitördedir sorun.
f38ferhat
14-12-2006, 22:25
ustalar saolun cvblar için
anakartım MB4-GIGABYTE 8S651M-RZ 533MHZ+VGAPRESCOT
işlemci CEL 2400 533 MHZ 256 CACHE BOX
herhangi bi anakart alsam olurmu yada hangi özelliklere bakmalıyım
bi arkadaş sadece bi çeşit anakart alabilirsin başkaları olmaz dedi ve ismini hatırlamadıgım ekran kartı 128 mgb onboard olan 60dolar+kdv bi anakart tavsiye etti
ya kusura bakmayın kazıklanırsam zoruma gidecekte :)
ALICAĞIN ANAkart 478 pinli bir anakart olmak zorunda cunku işlemcin 478 pinli. pıyasada sıfırını bıraz zor bulabılırsın ıkıncı ele bak bence.
Amy_Lee_Fan_Boy
17-12-2006, 01:17
geçen ben aradım arkadaşa alacaktık 478 pinli motherboard kimsede yok sorduğum bir dükkanda adam direk Allah kolaylık versin dedi. Bulma şansın biraz zor ama internette bulunmayacak birşey yok Utku'nun yönlendirmesinden yola çıkarsan bulabileceğini düşünüyorum.Kolay gelsin :)
f38ferhat
22-12-2006, 11:34
arkadaşlar cvb lar için çok saolun
yaklaşık 1 haftadır sorun yok
bi arkadaş bios pilini çıkartıp 5 dk sonra takmamı önerdi
ancak onuda yapmadım
anlamadım ama 1 haftadır normal çalışmaya devam ediyo :)
(masraftan yırtık sanırım)
İlk önce jumper ayarlarını kontrol et eğer sorun yoksa veri yollarında bir iletişimsizlik olabilir. İkisinden biridir.
Keywords: Bilgisayarınız İle İlgili Donanımsal Sorunlar forum ekran sorun anakart arkada karti yardim ederse onboard islem pinli tanimsiz frekans sorunun hangi kolay yakla yorum geliyor varsa tavsiye inferno29 biraz ancak kartindan format sordu haftad kaynaklanabilir olurmu herhangi devam lemci f38ferhat29 internette demek saolun lutfen ederseniz kartini ihtimal 13alicagin 8s651m alabilirsin ismini 533mhz gigabyte olmak cunku zorunda islemcin forum forum ekran forum sorun forum anakart forum arkada forum karti forum yardim forum ederse forum onboard forum islem forum pinli forum tanimsiz forum frekans forum sorunun forum hangi forum kolay forum yakla forum yorum forum geliyor forum varsa forum tavsiye forum inferno29 forum biraz forum ancak forum kartindan forum format forum sordu forum haftad forum kaynaklanabilir forum olurmu forum herhangi forum devam forum lemci forum f38ferhat29 forum internette forum demek forum saolun forum lutfen forum ederseniz forum kartini forum ihtimal forum 13alicagin forum 8s651m forum alabilirsin forum ismini forum 533mhz forum gigabyte forum olmak forum cunku forum zorunda forum islemcin
Seo By aSii_GeNc