PDA

Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lütfen kardeşlerim dinleyin beni..

AgaiN
15-12-2006, 06:23
Editledim....

Ares
15-12-2006, 06:38
Herzaman dediğim bir sözdür ; ''Kızlar kediye benzer. Bakarsın, seversin ancak bir gün hiç birşey yokmuş gibi nankörlük yapıp arkasında kalanı düşünmeden çekip giderler.''

Arkada kalanı ise ; Acı ve keder bekler, hüzün dolu geceler bitmez.

Ama derlerya herşeyin ilacı zaman'dır, zaman içerisinde yaran geçmez ama kabuk bağlar ve alışırsın.

Bu kötü durumlar içerisinde kendini kaptırmamalısın desemde boş, herkez öğüt verir ama yaşamadan bunu kimse anlamaz. Ben yaşamış olup, seni anladığım için bu yüzden sana neden böyle davranıyorsun gibi bir soru sormicam.

Tek önerim tedavi olmandır..

PuZzLe
15-12-2006, 10:45
İyi, güzel söylüyorsunda Kaan bunu sadece kızlar yapmıyor ki, erkekte bırakıp gidiyor, kızda bırakıp gidiyor. İkili ilişkilerde hiçbir şey sadece kızlar tarafından ya da sadece erkekler tarafından yapılmıyor. Sen yaşadıgın için sana böyle geliyor olmalı.

AgaiN arkadaşımıza gelince, kendine yaptıgı felaketin bu kadar farkında olan bir insan bu durumu yok etmenin yollarını da arıyordur diye düşünüyorum ;)
Sen, bizleri düşünerek bunları buraya yazıyorsun madem kendin içinde bir şeyler yap ve Kaan ın dedigi gibi tedavi ol ;)
"Kurtuluşu yok" demişin tıpta hemen hemen her şeye çare var artık, bu şekilde yaklaşırsan olaya kurtulamazsın elbette.
Sen bu hayatta sadece seni bu hallere düşüren kız için mi yaşıyordun? ben cevaplayım hayır!! daha önce hayatında o yoktu, gitti, bitti. Ama sen hala yaşıyorsun, klişe bir söz ama hayat devam ediyor olanca hızıyla ;)

Uyarın için teşekkürler...

VolkaN
15-12-2006, 14:36
Hiç kimse için kendi hayatını harcamaya değmez. Çünkü karşıdaki seni düşünmüyorsa senin onu düşünmene ne gerek var. Hayırsızın birine denk gelmişsin. Bu hepimizin başına gelmiştir eminim. Bende 1ay olmadı sevdiğim kızdan ayrılalı ama ben onun vucudunu dış görünüşünü sevmişim. İç güzelliği 0 'mış. Tek tesellim bu oluyor.

makber_gulu
15-12-2006, 14:43
Kendine faydası dokunmayanın kimseye faydası olmaz. Mücadele et Hiç bir kız veya hiç bir erkek hayatına bedel olamaz bence.
VE HATALARIN SEBEBİ
KURTAR KENDİNİ:(

HaZaLL_
15-12-2006, 20:56
Ay inanmıyorum yaa Again nasıl değiştirirsin konuyu ben okumadan :( bak merak ettim şimdi yaa :( bende okumalıydımm aşkolsunn :(

Hasan
15-12-2006, 20:58
evet ne yazıyordu acep :s

Hosting Hizmetleri TOPlist