PDA

Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın

Orijinalini görmek için tıklayınız : Lütfen Dikkatli Okuyun!!!

besteci35
25-09-2008, 13:38
İnternet üzerinden oturduğunuz yerden, evden, işten, okuldan para kazanmak istersiniz öyle değil mi?

Cevabınızın ''Evet' olduğunu duyar gibiyim.

Şimdi bu şans kapınıza geldi ve bir çok forumda tüm aramalarıma rağmen bulamadığım yeni bir iş fırsatı.

Çok değerli arkadaşlar.Bahsettiğim sistem hakkında birkaç açıklama yapma gereği hissediyorum ve düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Buradaki ilanlara bakınca gerçekten de bir çok ilan Network Marketing işleriyle alakalı.

Bu tarz işlerin özelliği bizim piyasadan satın alamayacağımız bir ürünü (ki bu ürünler itiraf etmek gerekir ki kaliteli ürünler oluyor genellikle ) piyasa fiyatını bilmediğimizden dolayı yüksek kar marjlarıyla bizlere sunmaktadır.Bahsettiğim bu olayı bu işin içinde olanlar da olmayanlar da gayet iyi bilmektedirler.

Tabiidir ki almadan vermek ancak ve ancak Allah'a mahsustur ve ondan başkası tarafından böyle birşey yapılması mümkün değildir.

Benim işimi diğer Network Marketinglerden ayıran en önemli durum ise, diğerlerinin ürünün üzerine koydukaları yüksek karların benim işimde de koyulma şansının olmamasıdır.Ayrıca sistemi öğrendiğiniz de gerek olmadığını da gayet açık şekilde anlayacaksınız.

Daha fazla yazıpta sizleri yormak ve üzmek istemiyorum.

Nedir bu sistem diyenler için mail adresimi altta veriyorum.Mailleriniz kesinlikle cevaplandırılacaktır.

Sağlıklı, bol ve hayırlı kazançlı günler dilerim.

Saygılarımla...

[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]

Hosting Hizmetleri TOPlist