Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Lobi.Net Sohbet Sunucusu
- IRC Sunucusu: Irc.Lobi.Net
- Web Sayfası: [Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
- Açılış Tarihi: 06.06.2002
- Sunucu Sorumlusu: xtreme
LobiNet Irc Server Yonetimi
- Sunucu Sorumlusu (Root Admin)
- xtreme
- Sunucu Yetkilileri (Co Admin)
- AnsweR
- Sunucu Adminleri (Services Admin)
- ScorpioN , HITMAN , KHaZa^DuM , Batuhan , BoSs
- Sunucu Operatörleri (IRCOP)
- HandSome , Kant , ReMeMBeR , GuNaR
5 Yıldır kesintisiz hizmet veren Lobi.Net sunucusu yapılanma sürecine girmiştir. Yapılanma sürecini portal olma amacı ile başlatan Lobi.Net 2 yıldır da mIRC'in sunucu listesindedir.
Başlangıç olarak tasarlanan web sayfamızda " [Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] " Ekonomi, teknoloji, spor, kadın, sağlık, politika, yaşam ve güncel haberler bulunmakla beraber, üyelere birçok konuda hizmet verme amacı düşünülmüştür.
Henüz tam kapasite olmayan site ileriki günlerde güncellenerek daha fazla içerik ile hizmet verecektir. Sunucu amacını devamlılık üzerine kurarak IRC kavramı var olduğu sürece hizmet vermeye devam edecektir.
Lobi.Net Sunucusu " Smyrna Internet Hizmetleri " Tarafından desteklenmektedir.
SametWeb
28-11-2006, 12:38
5 senedir açık olan bir sunucunun yazısının Yeni Sunucular kısmında ne işi var AnsweR? :)
Uygun yere taşınmıştır.
Lobi.Net için hayırlı olsun.
Daha önce forumda tanıtımı olmadığı için yeni sunucu olarak belirttim ama sende haklısın. Tşk ;)
Yönetiminde Kaliteli Insanlar Boy Gösteriyor , Başarılar Serkanım
Yönetim'de bulunan kardeşlerime başarılar, eminim'ki istediklerine ulaşıcaklardır.
Lobi.Net Yonetimine Buradan Basarılar Dilerim...
Yonetim ' leri Cok Iyi Iyi Yerlere Geleceginede Eminim...
Buse(AnGeLL)
28-11-2006, 18:57
hayırlı olsun... Kadro çok iyi...Basarılar
AnsweR , kadrodak-i insanların coğunu tanımam. şu vark-i görmüşlüğüm var hayırlısıyla şu zurna.com'umuz açılsada bizde birşeyler yapmaya başlasak ve, bizimde "5" senelik bir deneyimimiz olsa zurna.com ismi altında şimdiden başarılar dilerim. Saygılarımla!
Konu Başlığı Lobi.Net , Dikkat Ettiniz mi Rainman
KurtaLan
29-11-2006, 19:41
güzel sunucu , en azından 5 senedir ayakta :)
bu kertenkeleler işini bilir, başarılı olacaklardır eminim.
irc.lobi.net #irpg kanalında Idle RPG oyun botu aktiftir. RPG bilen arkadaşlar irc üzerinden de artık bu keyfi tadabilirler. [Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] sitesinde harita oyuncular ve komutları bulabilirler.
:)
ReMeMBeR
03-12-2006, 04:04
Çok kısa bir sürede lobi.net hak ettiği yerlere gelecektir,hepinize desteğiniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.
kHazadum
03-12-2006, 16:14
Oyun hakkında tanıtım ;
+ Oyun server içinde bağlı olduğun süre içerisinde kazandığın levellerden ve bu levellerin getirdiği birkaç itemden oluşuyor. "Idle" botumuzun özeline "register hesap şifre sınıf" yazabilirsiniz. (ya da /msg Idle register hesap şifre sınıf)
Sınıf hakkında ;
---> Arkadaşlarınızla aynı sınıfı oluşturabilirsiniz. Fakat oyunda pek fazla önemi yoktur. Yani aynı sınıfın içindeki bir başka oyuncuya saldırabilirsiniz. bunu counter oynayanlar bilir : " Friendly Fire" . Sınıf ise online oyunlardaki clan olayı oluyor galiba.
Oyunun amacı ise sadece oyun işte. Server'da bağlı kaldığınız süre içinde level kazanıyorsunuz. Leveliniz arttıkça itemlere sahip oluyorsunuz. (İtemler aşağıda verilmiştir.)
amulet
boots:
charm
gloves
helm
leggings
ring
shield
tunic
weapon
sum
Attack olayı;
+ Oyun içinde başka bir oyuncuya saldırabilirsiniz. Eğer saldırıda başarı olursanız level atlama sürenizde bir düşüş oluyor. Eğer kaybederseniz ise artıyor. Saldırmak içinde yine "Idle" botunun özeline "attack nick" yazarak oyuncuya saldırabilirsiniz. (ya da "/msg Idle attack nick" şeklinde.)
+ Tabi birde penaltı olayımız var. Penaltı yaptığınız zaman sizlere extra'dan süre ekleniyor. Penaltı unsurları da aşağıda verilmiştir.
Nick change 30*(1.14^(YOUR_LEVEL))
Part 200*(1.14^(YOUR_LEVEL))
Quit 20*(1.14^(YOUR_LEVEL))
LOGOUT command 20*(1.14^(YOUR_LEVEL))
Being Kicked 250*(1.14^(YOUR_LEVEL))
Channel privmsg [message_length]*(1.14^(YOUR_LEVEL))
Channel notice [message_length]*(1.14^(YOUR_LEVEL))
bunları yaptığınız sürece penaltı alıyorsunuz.
Oyunu oynamak için Irc.Lobi.Net / #irpg (herkes oyuna davetlimizdir.)
Daha geniş bilgiyi ; [Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] adresinden alabilirsiniz.
LobiNET Kardes serveri irc.gedik.net :)
Keywords: Duyurular, Görev/Yetki ilanları ve Son Gelişmeler. forum sunucu bilir sunucusu hizmet netim answer sadece gorebilir Uyeler linkleri rabilirsiniz penalt admin kayitli oluyor xtreme oyuncuya amaci yorsunuz insan yonetim attack eminim basar internet olarak devam rainman temler rilmi senedir guncel hasan28 dilerim basarilar yerlere kadro zurna arkada deste caklard hesap olsun register zeline karde insanlar sunucular fazla message forum forum sunucu forum bilir forum sunucusu forum hizmet forum netim forum answer forum sadece forum gorebilir forum Uyeler forum linkleri forum rabilirsiniz forum penalt forum admin forum kayitli forum oluyor forum xtreme forum oyuncuya forum amaci forum yorsunuz forum insan forum yonetim forum attack forum eminim forum basar forum internet forum olarak forum devam forum rainman forum temler forum rilmi forum senedir forum guncel forum hasan28 forum dilerim forum basarilar forum yerlere forum kadro forum zurna forum arkada forum deste forum caklard forum hesap forum olsun forum register forum zeline forum karde forum insanlar forum sunucular forum fazla forum message
Seo By aSii_GeNc