Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : LINUX HD'de ne kadar yer kaplar?
MyRadyom
16-12-2006, 18:08
LINUX'u calistirmak icin gerekli mimimum yer 10-15 MB kadardir. Buna gcc eklemek isterseniz 15 Mb, X11 icinde 30 MB kadar daha gerekli. Temel isletim sistemi + c derleyicisi + X11 + TCP/IP +swap icin 90-100 Mb kadar yere ihtiyac var. Ayrica tabii sizin ihtiyac duyacaginiz bos yer.
Keywords: Linux işletim sistemleri ile ilgili her türlü sorun çözüm ve öneriler. forum kadar linux gerekli ihtiyac kaplar isletim sistemi isterseniz mimimum eklemek icinde kadardir tabii duyacaginiz sizin ayrica derleyicisi temel myradyom16 internette binlerce bilgilerinizi bedava umuza insan paylasabilirsiniz 08linux bilgisayar gormek tiklayinorijinalini calistirmak forum forum kadar forum linux forum gerekli forum ihtiyac forum kaplar forum isletim forum sistemi forum isterseniz forum mimimum forum eklemek forum icinde forum kadardir forum tabii forum duyacaginiz forum sizin forum ayrica forum derleyicisi forum temel forum myradyom16 forum internette forum binlerce forum bilgilerinizi forum bedava forum umuza forum insan forum paylasabilirsiniz forum 08linux forum bilgisayar forum gormek forum tiklayinorijinalini forum calistirmak forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum
Seo By aSii_GeNc