Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Link Hatası...
Ask_HarfLeri
12-12-2006, 00:07
Kendi serverımı Ana Sunucu Olarak Kullanıyorum..Herhangi bir kurulum veya düzenleme yaptığımda serverımı resetliyorum.Diğer tüm serverlarıda resetlemezsem link kurulmuyor.Diğer linkler bağlandığı anda server kapanıyor.Eğer tüm serverları resetleyipte linkleri kurarsam problem yok ama 1 serverı bile resetlemesem link kurulduğu anda ana server kapanıyor.Hiç modülsüz ve eklentisiz Unreal kurduğum halde gene aynı hata oluyor.Yardımcı olursanız sevinirim...Şimdiden Teşekkürler
SametWeb
12-12-2006, 13:59
bol spamfilter kullanıyormusun ?
Ask_HarfLeri
12-12-2006, 16:39
evet spamfilter kullanıyorum...
Keywords: Unreal ile ilgili problemleriniz paylaşımlarınız. forum serri kullan kullaniyorum sunucu diger serrlari linkler harfleri12 kapaniyor serrimi hatasi spamfilter unreal 59bol kuruldugu resetlemesem kurarsam yormusun linkleri modulsuz problem eklentisiz oluyor simdiden yardimci olursaniz resetleyipte tesekkurler kurdugum sametweb12 halde sevinirim resetlemezsem binlerce insan paylasabilirsiniz tiklayinorijinalini internette bilgilerinizi programlari umuza bedava gormek 07kendi resetliyorum serrlarida sunuculari kurulmuyor yaptigimda duzenleme forum forum serri forum kullan forum kullaniyorum forum sunucu forum diger forum serrlari forum linkler forum harfleri12 forum kapaniyor forum serrimi forum hatasi forum spamfilter forum unreal forum 59bol forum kuruldugu forum resetlemesem forum kurarsam forum yormusun forum linkleri forum modulsuz forum problem forum eklentisiz forum oluyor forum simdiden forum yardimci forum olursaniz forum resetleyipte forum tesekkurler forum kurdugum forum sametweb12 forum halde forum sevinirim forum resetlemezsem forum binlerce forum insan forum paylasabilirsiniz forum tiklayinorijinalini forum internette forum bilgilerinizi forum programlari forum umuza forum bedava forum gormek forum 07kendi forum resetliyorum forum serrlarida forum sunuculari forum kurulmuyor forum yaptigimda forum duzenleme
Seo By aSii_GeNc