Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Lavabo tıkanması...
Çoook meraq ettim lavabolarımız tıkanınca onu plastık bı seyle acmaya calısırız....:rolleyes:
Neydi acaba...???bılen varsa cevap plss...
SıradanBiri
29-10-2006, 22:12
Sen ona kısaca pompa de ben öyle diyorum da :D
Sen ona kısaca pompa de ben öyle diyorum da :D
pompa deyıl sanırım..yaa cok kısıye sordum ama terettutde kaldı hepsı..gercek ısmı nedır onu cook meraq edıyom:D
Keywords: Bildiğimiz veya bilmediğimiz kelimeler ve yorumlar. (Lütfen kuralları okuyunuz.) forum pompa lavabo diyorum dej0vu29 tikanmasi meraq kisaca 50sen siradanbiri29 bilen varsa cevap 12sen sanirim hepsi gercek nedir ediyom kaldi terettutde acaba kisiye sordum deyil calisiriz binlerce insan paylasabilirsiniz tiklayinorijinalini internette bilgilerinizi sozluk umuza bedava gormek 45coook acmaya telden rolleyes seyle plastik ettim lavabolarimiz tikaninca neydi forum forum pompa forum lavabo forum diyorum forum dej0vu29 forum tikanmasi forum meraq forum kisaca forum 50sen forum siradanbiri29 forum bilen forum varsa forum cevap forum 12sen forum sanirim forum hepsi forum gercek forum nedir forum ediyom forum kaldi forum terettutde forum acaba forum kisiye forum sordum forum deyil forum calisiriz forum binlerce forum insan forum paylasabilirsiniz forum tiklayinorijinalini forum internette forum bilgilerinizi forum sozluk forum umuza forum bedava forum gormek forum 45coook forum acmaya forum telden forum rolleyes forum seyle forum plastik forum ettim forum lavabolarimiz forum tikaninca forum neydi forum forum forum forum forum
Seo By aSii_GeNc