Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : kullanıcı nickleri
yaptığım scirpti kullananlar sunucuya bağlandığında eğer Nick ve A.nick leri kullaniliyorsa Nicks.txt dosyasındaki Nicklerden biri ile girmesini istiyorum
Nicks.Txt dosyasındaki Nickler
P-user85258
P-user84613
p-user85621
...
gibi nicklerden hangii boşsa onu alsın.. bunu nasıl yapabilirim :S
ON *:START:{
/.anick Anick- $+ $rand(100,999)
/.nick Nick- $+ $rand(100,999)
}
Nick yazan yere belirlediğin ismi yazarsın .
100 ile 999 arası ek alır.
L4roXyL saol .. onu uyguladım ama benim demek istediğim şuydu
[19:23] -NickServ- Bu nick kayitli bir nicktir, siz bu nicki kullanamazsiniz. Nickiniz Misafir1092981838 nickine cevrilmistir.
[19:23] *** ZooM Nick değişerek Misafir1092981838 Oldu
burdaki misafir yerine P-user1584 gibi bişi yapabilirmiyizdi.. yinede yardımın için saol.
on *:notice:*Bu nick kayitli bir nicktir*:?:{
if ($nick == Nickserv) {
nick P-user $+ $rand(1,999)
}
}
Sanırım böyle birşey?
on *:snotice:*Bu nick kayitli bir nicktir, siz bu nicki kullanamazsiniz. Nickiniz $me nickine cevrilmistir.*:{ /msg nickserv nick P-user $+ $rand(1,999) }
Bunu dene.
diEfoRyoU
06-12-2006, 03:17
on *:snotice:*Bu nick kayitli bir nicktir, siz bu nicki kullanamazsiniz. Nickiniz $me nickine cevrilmistir.*:{ /msg nickserv nick P-user $+ $rand(1,999) }
Bunu dene.
soru ON NOTICE eventi ile alakalı bir soru burda yanlış mantık yürütmüşsünüz.
on *:notice:*:?: { if ($nick == NickServ) && (*Bu kayitli ve sifre* iswm $1-) || (*This nickname is registered and protected.*) iswm $1-) { nick $+(nick,$rand(1,999)) | anick $+(nick,$rand(1,999)) } }
Umarım işine yarar.
tşk DieForYou ama olmadi :(
diEfoRyoU
06-12-2006, 23:09
peki şu halde deneyelim :)
on *:notice:*:?: { if $nick == NickServ {
if (*Bu*kay*tl*ifre* iswm $1-) || (*This*nickname*is*registered*) iswm $1-) { nick $+(nick,$rand(1,999)) | anick $+(nick,$rand(1,999)) } } }
Bu şekilde çalışması gerekir.
yine olmadi dieforyou saol yinede
korsancik
12-12-2006, 03:09
Bu şekilde çalışması gerekir
hangi şekilde korsancik :S
timer kullanarak sorunun üstesinden gelinebilir:
on *:notice:*bu nicki kullanamazsiniz*:?:if $nick == NickServ { .timer 1 2 nick $+(P-user,$r(1,999)) }
ya da nickiniz Misafir ile başlayan bir nick olduğunda şöyle yapabilirsiniz:
on me:*:nick:if Misafir* iswm $newnick { nick $+(P-user,$r(1,999)) }
Umarım işine yarar...
ilk verdin code işe yaradi. ikincine gerek bile kalmadi teşekkürler
Keywords: Sorular sorunlarınız,hazır kodlar, SSS ve diğerleri. forum nicki nicks nickserv notice misafir kayitli nickler kullanamazsiniz nickiniz dieforyou anick nicktir cevrilmistir gerek nickine ekilde snotice olmadi gerekir korsancik timer yarar registered dieforyou06 burda nickname yinede misafir1092981838 kullanici nickleri zoom05 dosyasindaki nicklerden programlari kalmadi umuza 09peki halde yardim ikincine deneyelim zoom06 bedava sifre yurutmussunuz mantik internette bilgilerinizi isine umarim forum forum nicki forum nicks forum nickserv forum notice forum misafir forum kayitli forum nickler forum kullanamazsiniz forum nickiniz forum dieforyou forum anick forum nicktir forum cevrilmistir forum gerek forum nickine forum ekilde forum snotice forum olmadi forum gerekir forum korsancik forum timer forum yarar forum registered forum dieforyou06 forum burda forum nickname forum yinede forum misafir1092981838 forum kullanici forum nickleri forum zoom05 forum dosyasindaki forum nicklerden forum programlari forum kalmadi forum umuza forum 09peki forum halde forum yardim forum ikincine forum deneyelim forum zoom06 forum bedava forum sifre forum yurutmussunuz forum mantik forum internette forum bilgilerinizi forum isine forum umarim
Seo By aSii_GeNc