Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : kucuk bir soru.?
kanal için:
on *:input:#: {
if !$regex($1,\/) {
msg $active 5 $+ $iif($regex($1,[0-9]),$+($chr(32),$1-),$1-)
halt
}
}
ozel icin
on *:input:?: {
if !$regex($1,\/) {
msg $active 5 $+ $iif($regex($1,[0-9]),$+($chr(32),$1-),$1-)
halt
}
}
kanal genelınde calısıyo ama ozellerde cıf yazı cıkıyo yardımcı olurmusunuz acaba ??
SametWeb
28-11-2006, 12:03
2 yerde kullanmış olamazsın değilmi ?
halt yerinde haltdef ile dene....
2 yerde kullanmış olamazsın değilmi ?
halt yerinde haltdef ile dene....
gozden gecirdım baska yerde rastlamadım.. haltdet de hata verıyo ??
( /HALTDET ) Yanlış komut yazdınız. gıbı nı hata bıldırımıyle karsılasıyorum
McKruGer
28-11-2006, 22:37
bende çalıştı bu? başka kodlarla bir sorun vardır.
gidermenın bır yolu varmı ?
McKruGer
29-11-2006, 20:53
gidermenın bır yolu varmı ?
Scriptinde ki başka bir input koduyla alakalıdır. kanalda ve özelde yazarken hiç bir sorun yaşamadım..
Keywords: Sorular sorunlarınız,hazır kodlar, SSS ve diğerleri. forum regex kanal baska input yerde kullanm script yardim olamazs kucuk sorun haltdet haltdef sclader28 yerinde kodlarla umuza vardir sclader29 calisti 37bende komut yorum mckruger28 24gidermen mckruger29 kanalda ozelde yazarken yasamadim alakalidir koduyla 53gidermenin varmi scriptinde bedava rastlamad calisiyo ozellerde cikiyo yardimci genelinde paylasabilirsiniz 22kanal tiklayinorijinalini snippet olurmusunuz acaba bilgilerinizi gozden forum forum regex forum kanal forum baska forum input forum yerde forum kullanm forum script forum yardim forum olamazs forum kucuk forum sorun forum haltdet forum haltdef forum sclader28 forum yerinde forum kodlarla forum umuza forum vardir forum sclader29 forum calisti forum 37bende forum komut forum yorum forum mckruger28 forum 24gidermen forum mckruger29 forum kanalda forum ozelde forum yazarken forum yasamadim forum alakalidir forum koduyla forum 53gidermenin forum varmi forum scriptinde forum bedava forum rastlamad forum calisiyo forum ozellerde forum cikiyo forum yardimci forum genelinde forum paylasabilirsiniz forum 22kanal forum tiklayinorijinalini forum snippet forum olurmusunuz forum acaba forum bilgilerinizi forum gozden
Seo By aSii_GeNc