Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Köprü Kurmak
Arkadaşlar forumda köprü kurmak için :
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
İlk olarak ' BURADAN ' yazısını mouse la çiziyoruz şekilde de görüldüğü gibi daha sonra kırmızı ile işaretli alanı tıklıyoruz..
Ardından önümüze bu pencere çıkıyor ve hangi siteyle köprü kurmak istiyorsak ilgili alana adresimizi yazıyoruz ve ' OK ' seçeneğini tıklıyoruz..
ve bu hale geliyor..
Post iletildiğinde bu şekilde görünüyor..
Saolasın emre valla bende bunu merak ediyodum
Saolasın emre valla bende bunu merak ediyodum
Rica ederim sizi biraz da olsa bilgilendirebiliyorsak ne mutlu bize :)
chatlak_aSiq
19-08-2008, 21:51
saolasın coq theny you very mach wonderfull olmuşşş...:D:D:D
Arkadaşlar beğenilerinizi zaten [Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] kullanarak dile getiriyorsunuz.. Tekrardan yazılı olarak bunu belirtmenize gerek yok ;)
Keywords: forum sadece linkleri gorebilir kayitli Uyeler kurmak kopru tikliyoruz sekilde olarak nucleus19 merak valla ediyodum bende chatlak burax19 asiq19 gorunuyor 51saolasin mutlu 05saolasin bilgilendirebiliyorsak theny ederim biraz 18saolasin tesekkurler getiriyorsunuz kullanarak zaten tekrardan yazili gerek belirtmenize begenilerinizi 12arkadaslar bylaz21 olmusss 37cok iletildiginde nucleus21 kardesim wonderfull istiyorsak 46arkadaslar gormek tiklayinorijinalini buradan yazisini forum forum sadece forum linkleri forum gorebilir forum kayitli forum Uyeler forum kurmak forum kopru forum tikliyoruz forum sekilde forum olarak forum nucleus19 forum merak forum valla forum ediyodum forum bende forum chatlak forum burax19 forum asiq19 forum gorunuyor forum 51saolasin forum mutlu forum 05saolasin forum bilgilendirebiliyorsak forum theny forum ederim forum biraz forum 18saolasin forum tesekkurler forum getiriyorsunuz forum kullanarak forum zaten forum tekrardan forum yazili forum gerek forum belirtmenize forum begenilerinizi forum 12arkadaslar forum bylaz21 forum olmusss forum 37cok forum iletildiginde forum nucleus21 forum kardesim forum wonderfull forum istiyorsak forum 46arkadaslar forum gormek forum tiklayinorijinalini forum buradan forum yazisini
Seo By aSii_GeNc