Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Kimseyi Koyamadım Yerine
SanaLinfaz
04-12-2006, 23:32
Vurgun Yemiş Misali Gönlüm Tutuldu Aşka
Ciğerimden Yanıyorum Ben Bu Defa Başka
Bu Yangın Benle Ölünceye Dek Yaşasın Varsın
Dünyanın En Son Günü Beni Arıyacaksın
Doymadım Doyamadım Sevmelere Seni Ben
kimseyi Koyamadım Yerine Yerine
Saymadım Sayamadım Sensiz Geçen Yılları
Ne İnkar Ne İtiraf Bu Yalnızca Sitem
Bestelenmiş halini dinlerken acaip keyif aldıgım şarkılardan biridir ...
şarkısıda şiiride güzel ellerine sağlıkta
sankı isminde bir sorun var gibi
bunun şiirin adı sitem değilmi:confused:
"Yalnızca sitem" ismi ama farkeder mi? içerik aynı nasıl olsa ;)
bilmeyenler için farkeder ;)
SanaLinfaz
05-12-2006, 21:57
Önemli Olan Paylaşım:P Adını Siz koyun (:
Keywords: forum yerine kimseyi sitem koyamadim puzzle05 hazan05 farkeder payla keyif acaip lardan yillari biridir dinlerken halini yalnizca 33sarkisida inkar 29bestelenmi itiraf saglikta confused degilmi 33bilmeyenler sanalinfaz05 koyun nemli siirin bunun ellerine guzel gecen sanki sorun isminde siiride saymadim gormek tiklayinorijinalini paylasabilirsiniz sanalinfaz04 32vurgun misali yemis insan binlerce siirleri sevgi umuza bedava forum forum yerine forum kimseyi forum sitem forum koyamadim forum puzzle05 forum hazan05 forum farkeder forum payla forum keyif forum acaip forum lardan forum yillari forum biridir forum dinlerken forum halini forum yalnizca forum 33sarkisida forum inkar forum 29bestelenmi forum itiraf forum saglikta forum confused forum degilmi forum 33bilmeyenler forum sanalinfaz05 forum koyun forum nemli forum siirin forum bunun forum ellerine forum guzel forum gecen forum sanki forum sorun forum isminde forum siiride forum saymadim forum gormek forum tiklayinorijinalini forum paylasabilirsiniz forum sanalinfaz04 forum 32vurgun forum misali forum yemis forum insan forum binlerce forum siirleri forum sevgi forum umuza forum bedava
Seo By aSii_GeNc