Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Kime Gitsek DERTLİ !!
MyRadyom
23-11-2006, 15:10
İlhan Şeşen kendi adını verdiği son albümünde, `Dertli olmayan biri mi var!` şarkısının dillere marş olacağını söylediKendine özgü söz ve müzikleriyle pop müziğinde farklı bir tarzı olan İlhan Şeşen, nam-ı diğer "Amca" hayranlarıyla buluştu. Sanatçı 2004 yılından itibaren koruduğu suskunluğunu "İlhan Şeşen" adlı albümüyle bozdu. 10 şarkıdan oluşan albümündeki tüm söz ile müzikler yine kendine ait olan Şeşen; ilk video klibini ise "Dertli" adlı şarkıya çekti. Şeşen, "Her insanın dertli olduğunu düşünürsek ben de bu albümümün sloganının ve çıkış parçamın bu olmasını istedim" dedi. Aliye`de Feyyaz karakteriyle oyunculuktaki de başarısını kanıtlayan Şeşen, "Birçok dizi teklifi alıyorum. Ama gönlümde asıl yatan bir sinema filminde boy göstermek" diye konuştu.
yazar: Ahmet Yılmaz.
Keywords: Magazin dünyası haberleri.. forum sesen dertli ilhan kendi albumunde insan muzikler haberler gitsek kendine cikis albumundeki parcamin video istedim olmasini klibini sloganinin aliye insanin oldugunu dusunursek albumumun sarkiya cekti oyunculuktaki gostermek filminde sinema konustu yazar yilmaz ahmet yatan gonlumde basarisini olusan karakteriyle kanitlayan bircok aliyorum teklifi feyyaz korudugu myradyom23 gormek tiklayinorijinalini 10ilhan adini olmayan forum forum sesen forum dertli forum ilhan forum kendi forum albumunde forum insan forum muzikler forum haberler forum gitsek forum kendine forum cikis forum albumundeki forum parcamin forum video forum istedim forum olmasini forum klibini forum sloganinin forum aliye forum insanin forum oldugunu forum dusunursek forum albumumun forum sarkiya forum cekti forum oyunculuktaki forum gostermek forum filminde forum sinema forum konustu forum yazar forum yilmaz forum ahmet forum yatan forum gonlumde forum basarisini forum olusan forum karakteriyle forum kanitlayan forum bircok forum aliyorum forum teklifi forum feyyaz forum korudugu forum myradyom23 forum gormek forum tiklayinorijinalini forum 10ilhan forum adini forum olmayan
Seo By aSii_GeNc