Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Kim Hangi Burçtan...
madem konuyu ben actım ılk ben soyleyeyım:)
27 mayıs..
İkizler...
vayy burçdaşız hee:D olm cık gıt la benım burcumdan ıstemıom ben senı:D
olm ben koşarken sen daha emeklıyodun sen sonradan geldın:D
det det bu burcu ılk kesfeden benım dedemmıs olm:D
Teh Bu Benim işte :)
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
20 Şubat - 20 Mart
Balık hakkında bilinmeyenler
Balıklar, bütün burçların özelliklerinden birer parça taşır
Balık Burcu’nun şimdiye kadar pek fazla yazılıp çizilmemiş özellikleri hakkında bilgi vereceğim.
Balık Burcu bildiğiniz gibi Zodyak’ın son burcudur. Bu, bilinen bir bilgi. Ancak, Balık’ın Zodyak’ın son burcu olmasından dolayı tuhaf bir biçimde anlaşılmaz özellikleri var.
Bir defa bütün burçların özelliklerinden birer parça görebilirsiniz. Yani Balık olmanın dışında…
Ayrıca, şayet karmaya inanıyorsanız, yani tekrar tekrar doğmak ve her doğuşta başka özellikler kazanmak gibi bir fikir size yatkıngeliyorsa, o zaman Balık Burcu son burç olduğu için diğer bütün burçların tecrübelerini yaşamış oluyor ve diğer burçların özelliklerini de kendi içinde barındırıyor demektir.
DENİZDEKİ BALIKLAR GİBİ
Fakat, en fazla gösterdiği özellik, en belirgin olandır ve bu durum kişi hakkında fikir verir.
Balıklar açısından bu açıklama en mistik olanıdır. Bir de doğa açısından inceleyecek olursak, durumun bundan çok farklı olmadığını anlayacaksınız. Tabii bu işi çözmek için doğayı iyi tanımak gerekiyor. En azından balıkları…
Balık Burcu tipleri tıpkı denizlerde, daha doğrusu sularda yaşayan balıklar kadar çok çeşitli karakter gösterirler.
Denizlerin, okyanusların en diplerinde karanlık sularda yaşayan ve gün ışığına çıkmayan balıklardan tutun da korunmalı bir biçimde akvaryumlarda yaşayanlara kadar…
Köpekbalığından yunuslara, kaya balıklarından balinalara ve aklınıza gelen ne çeşit balık varsa, hepsinin ayrı ayrı özelliklerine sahip Balık tiplerine rastlayabilirsiniz.
MÜZİK, DANS VE SANAT
Durum böyle olunca da tanıdığınız bir Balık, diğer bir Balık’a benzemeyecektir. Tabii ortak özelliklerin dışında. Bütün balıklar kaygan ve kıvraktır. Ve suyun hassasiyetine sahiptir.
Balıklar’ın hepsi suyun gizemini bünyelerinde barındırırlar. Kimi bu taraflarını açıkça ortaya koyarken kimileri de büyük bir ustalıkla gizler. Fakat onun bilinmeyen diyarlardan gelmişcesine bir masal kahramanı gibi ortada dolaştığını görürsünüz.
Sanki yere basmıyor gibidir. Danseder gibi, suyun üzerinde yüzer gibi ahenkle yürür.
Müzik, dans ve sanat. Bir Balık tipini tarif etmek için bu üç kelime yeterli. Çünkü, Balık’ın müzisyen olması, dansçı olması ya da sanatın herhangi bir alanında çalışması gerekmez.
O, doğuştan sanatçıdır. Başka her şeyi yapabilir. Reklamcı olabilir (üstelik onun yaratıcı hayal gücüne bundan daha uygun bir meslek düşünülemez) veya işletmeci…
Burcum Başak ,yükselenim Ateş
Ateş beni çagırıyor... :)
Burcum OğLak , yükseLenimde OğLak ...
Bilmem anlatabildimmi ? ;)
Özel ders verilir uygun fiyatlara
CheaLSea
24-11-2006, 16:47
YAY Benim Burcumda
bende oğlak burcuyum canım :)
ASi`KRaL
25-11-2006, 00:07
ßende Aslan :)
17 ağustos ASLAN burcuyum :( 1999 dan sonra doğum günümü kutlayamıyorum :(
zaten deprem sen ve ablam yuzunden oldu oda 17 ağustos:D
MaNNaK Dejovu :) belli olmaz yeryüzü bazende dünyaya gelen birinin sevincinede sallanırmış :)
ehuheu baska:D ıkı kere o bazenlere denk gelsek ısımız vahım::D
Dejovu dellendirme beni :) ne yapem elimde olan bişimi sanki :) ama hiç unutulmayacak bir doğum tarihimiz olduğunu itiraf ett :)
burcum balık yükselenım aslan:)
moondance
06-12-2006, 12:47
bende 17 haziran ikizler burcuyummm
miss.mirage
14-07-2008, 11:24
başak:::::::::::
Aslan burcuyum çok şükür:)
MasManyaq
08-08-2008, 09:14
yay.........
18 haziran ikizler burcuyum
Oğlak ßurcuyum ve tum ozellıklerını tasıyorum .
chatlak_aSiq
19-08-2008, 21:07
yengeçççççççççççç
pSiko`peRi
20-08-2008, 12:32
2o aquStoS - aSLan :):)
hunter106
05-09-2008, 21:41
ben de kova
kartal_ezgi
28-09-2008, 23:40
Admin'cik kızma ama ikizler burculum
(bak değerimi bi lkesme işareti ile ayırdım)
Bende Kova Hunter kardeşimle aynı Burçtanız
6 mayıs(hıdrelllez günü) boğa burcuyum.
gulguzeli
08-12-2008, 16:38
aslan burcuyum
:(my.dark.nocturnal):
28-12-2008, 15:25
burcum kova.(16 şubat)
Keywords: Forum'da yapılan anketler bu bölüme.. forum burcu balik urcuyum burcuyum ozellik baliklar ozellikler ozellikleri aslan ozelliklerin ikizler oglak burclarin sanat butun hangi durum hazall kselenim diger baska bilgi ustos kadar suyun hakkinda olmasi burctan yasayan dej0vu24 ozelliklerini sularda bicimde dejovu 00bende zodyak inferno24 sonra hunter tipleri sanki sahip disinda dej0vu04 burcuyummm fikir haziran baliklari dogusta yukselenim forum forum burcu forum balik forum urcuyum forum burcuyum forum ozellik forum baliklar forum ozellikler forum ozellikleri forum aslan forum ozelliklerin forum ikizler forum oglak forum burclarin forum sanat forum butun forum hangi forum durum forum hazall forum kselenim forum diger forum baska forum bilgi forum ustos forum kadar forum suyun forum hakkinda forum olmasi forum burctan forum yasayan forum dej0vu24 forum ozelliklerini forum sularda forum bicimde forum dejovu forum 00bende forum zodyak forum inferno24 forum sonra forum hunter forum tipleri forum sanki forum sahip forum disinda forum dej0vu04 forum burcuyummm forum fikir forum haziran forum baliklari forum dogusta forum yukselenim
Seo By aSii_GeNc