Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Kilitlediğiniz Konular Ototmatik Olarak çöp Kutusuna Taşınsın (türkçe), Kilitlediğini
Ayarları sayesinde seçeceğiniz forumlardaki kilitlenen konuları yine seçeceğiniz bir foruma (Çöp kutusu adında bir forum açıp orayada taşınabilir) otomatik olarak taşır yine ayarlardan sabitlenip kilitlenen konuların taşınıp taşınmamasını seçebilirsiniz. İster tüm forumlarda uygulayın, isterseniz CTRL tuşuna basarak uygulanacak forumları tek tek seçin, içindeki üç beş satır ingilizce cümleyi dilimize çevirdim güle gle kullanın...
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
Download ([Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...])
Alıntıdır.
Keywords: vBulletin hakkındakiler ... forum konular kilitledigini olarak larda tusuna kutusu konulari Uyeler kayitli sadece sececeginiz kilitlenen linkleri ototmatik ister gorebilir kutusuna turkce tasinsin kilitlediginiz secebilirsiniz isterseniz uygulayin basarak uygulanacak cevirdim tasinmamasini kullanin download alintidir dilimize cumleyi icindeki satir ingilizce secin tasinabilir insan binlerce paylasabilirsiniz tiklayinorijinalini gormek internette bilgilerinizi vbulletin destek umuza bedava lampard09 37ayarlari forum forum konular forum kilitledigini forum olarak forum larda forum tusuna forum kutusu forum konulari forum Uyeler forum kayitli forum sadece forum sececeginiz forum kilitlenen forum linkleri forum ototmatik forum ister forum gorebilir forum kutusuna forum turkce forum tasinsin forum kilitlediginiz forum secebilirsiniz forum isterseniz forum uygulayin forum basarak forum uygulanacak forum cevirdim forum tasinmamasini forum kullanin forum download forum alintidir forum dilimize forum cumleyi forum icindeki forum satir forum ingilizce forum secin forum tasinabilir forum insan forum binlerce forum paylasabilirsiniz forum tiklayinorijinalini forum gormek forum internette forum bilgilerinizi forum vbulletin forum destek forum umuza forum bedava forum lampard09 forum 37ayarlari
Seo By aSii_GeNc