Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Kıbrıs için dövüşecek
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
MACAR asıllı manken Eva Maya bugünlerde çok heyecanlı. Çünkü çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak ’Görevimiz Kıbrıs’ adlı filmde kamera karşısına geçecek. Bir ajanı canlandıracak olan seksi manken bol bol dövüşecek. Bugüne kadar hiç kimseye bir fiske bile atmadığını belirten Eva, "Rol gereği adam döveceğim. Tabii ki bu rol beni biraz geriyor. Ancak çekimler başlayana kadar hazır olacağımı sanıyorum" diyor.
Keywords: Magazin dünyası haberleri.. forum dovusecek kibris gunlerde cekimler manken haberler kadar canliracak kimseye seksi bugune gececek filmde kamera karsisina fiske ajani geregi hazir baslayana olacagimi saniyorum diyor ancak geriyor gorevimiz belirten docegim tabii biraz atmadigini cekimleri insan binlerce paylasabilirsiniz tiklayinorijinalini gormek internette bilgilerinizi magazin olaylar haberleri umuza bedava nucleus18 sadece heyecanli bugunlerde cunku guncel forum forum dovusecek forum kibris forum gunlerde forum cekimler forum manken forum haberler forum kadar forum canliracak forum kimseye forum seksi forum bugune forum gececek forum filmde forum kamera forum karsisina forum fiske forum ajani forum geregi forum hazir forum baslayana forum olacagimi forum saniyorum forum diyor forum ancak forum geriyor forum gorevimiz forum belirten forum docegim forum tabii forum biraz forum atmadigini forum cekimleri forum insan forum binlerce forum paylasabilirsiniz forum tiklayinorijinalini forum gormek forum internette forum bilgilerinizi forum magazin forum olaylar forum haberleri forum umuza forum bedava forum nucleus18 forum sadece forum heyecanli forum bugunlerde forum cunku forum guncel
Seo By aSii_GeNc