PDA

Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kendi alan adınızla Gmail.

xtreme
26-11-2006, 18:01
Google ın yeni sayılacak bir hizmeti kendi alan adınızla belirli bir miktarda size email alanı açıyor. kayıt adresi :

[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]

SametWeb
27-11-2006, 12:08
Şu an sitemizdede msn in bu tür bir hizmeti var.
Gmail emi geçsek :)

xtreme
27-11-2006, 17:21
valla bilemiyorum ama msn inki de hoş çunku direk msn olarak kullanabiliyosun.

roymax
02-12-2006, 05:45
arkadaslar bu sistem nasıl işliyor biraz acabilirmisiniz? bu konuda bende sitemdeki üyelerime mail adresi vermek istiorum [Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] gibi olabilecekmi? oluyorsa kişiler maillerine bakmak için benim siteden mi yoksa google yada msn siteleri üzerinden mi giriş yapacaklar? şimdiden tesekkurler..

ZooM
03-12-2006, 22:08
ya ben adresi aldim ama gelen maillerimi nasil okucam nerden giricem :S yardimci olursaniz seviniriim

xtreme
06-12-2006, 02:05
bi kere sitenizden bedava mail dağıtamıyosunuz seçtiğiniz admin accountu ile webden kendiniz açabiliyosunuz maillerinizi.
mail.google.com/a/domain.com burdan maillerinizi okuyabilirsiniz admin accountunuz ile login olursanız sağ üstte Bu Alan adını yönet gibi bi seçenek çıkar ordan da mail ve servisleri düzenlersiniz.

MX ayarları yapılmayan domainler mail gonderip alamazlar. google ın size yolladığı tarzda mx ayarlarınızı güncellemeniz gerekir.

MyRadyom
12-12-2006, 19:12
2 sinide kullanalım asii ?

spklisanslama
08-01-2009, 17:20
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] ([Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]) SİTEME AİT [Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] .BENDE BUNU ALDIM.::))

Hosting Hizmetleri TOPlist