Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Katilden Öte Bişe ...
TIKLA [Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
MinimalSound
11-11-2006, 03:00
paylasim icin tesekkürler:eek:
Ülkeler arası savaşlar çok acımasız ve üzücü olmakta bu görülen görüntüler hangi ülkeye ait olduğunu bilmiyorum ama hangi ülkenin vatandaşları bu durumda olursa olsun çok üzücü durum.Madem savaşıyorsunuz sivil halka neden dokunuyorsunuz savaş yapmanında stratejik bölümleri vardır halka zarar vermedende savaş kazanıla bilir gidip devlet kuruluşlarını, ve askeriye kurumlarını vurmak yerine halka zarar veren ülkeleri kınıyorum.Aslında AMERİKAN Halkı ve İngiltere Halkı, FRANSA Halkı bu görmüş olduğum görüntülere laik olacak bir devlet üzüldüm o küçük çocukları görünce Allah sabır versin.
yazılacak kelime bulamıyorum ne yazabilirimki,ama üzülmedim çünkü onların çoğu masum varlıklar,gördükleri eziyet sadece yüzeysel yani bedensel,allah onlara acı çektirmişmidir sanıyorsunuz.ASLAA tabiiki.ama yinede insanların görüpte biraz olsun acıma duyguları depreşir belki,insafa gelenler olur.saol arkadaşım paylaşımın için.
siyahinci_7_
07-12-2006, 18:46
bunlar insan değil ya vicdansızlar kendilerini başlarına böyle bişey gelse kıyameti koparırlar
Keywords: Korku dolu Hikayeler & Efsaneler & Resimler ve Videolar..
DİKKAT! Video ve resimlerden etkilenebilirsiniz! Girmeden önce tekrar düşünün.. forum bilir insan yorsunuz payla halka yorum durum olsun kleri devlet allah lacak lkeler onlar zarar hangi katilden sadece vicdans kendilerini kelime bulam 46bunlar lmedim yazabilirimki 22yaz gelse fransa ngiltere kopar olacak ocuklar siyahinci yameti hazall masum aslaa midir ektirmi tabiiki yinede duygular biraz insanlar lkeleri onlara insafa gelenler depre belki forum forum bilir forum insan forum yorsunuz forum payla forum halka forum yorum forum durum forum olsun forum kleri forum devlet forum allah forum lacak forum lkeler forum onlar forum zarar forum hangi forum katilden forum sadece forum vicdans forum kendilerini forum kelime forum bulam forum 46bunlar forum lmedim forum yazabilirimki forum 22yaz forum gelse forum fransa forum ngiltere forum kopar forum olacak forum ocuklar forum siyahinci forum yameti forum hazall forum masum forum aslaa forum midir forum ektirmi forum tabiiki forum yinede forum duygular forum biraz forum insanlar forum lkeleri forum onlara forum insafa forum gelenler forum depre forum belki
Seo By aSii_GeNc