Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Kan grubunuza göre kişiliğiniz...
Artık her alanda kişilik tahillleri yapılabiliyor, bunlara bir örnekte kan grubumuz. Okuyun bakalım, uyuşuyor mu sizinle :cool:
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] li
A RH POZİTİF : Sakin tabiatlı ve daha rahat hareket edebilen insanlardır. Sabırlıdırlar. Söze hemen kırılmazlar. Ama kalben kırıldıklarında ilişkilerde zorlanırlar.
sakin tabiatlı benim için biraz fazla olmuş ama diğerleri kesinlikle doğrudur:)
b.boyATAKAN
13-12-2006, 18:59
bnm kı 0 rh pozitif kanım gereği nadir bulunur bır erkeğim :) allah kahretsın yaa:) pkı bu kanın özellıği ne?
b.boyATAKAN
13-12-2006, 19:02
bii saniye baktım bakın neymiş ya resmen bnıanlattı
0 RH POZİTİF : Hareketli insanlardır. Yalnız bu hareketliliği, canları isterse yaparlar. Çoğu zaman düşüncelerini söylemezler. Yaptıkları işin sonuçlanmasını beklerler. Çünkü herhangi bir durumdan dolayı açık vermek onları yıpratır. İçine kapanık, düşüncelerini belli etmeyen, soğuk kanlı bir yapıya sahiptirler. Sağlık konusunda fazla duyarlı değildirler. Hassas yapılı olmalarına rağmen, bu yapılarını yansıtmazlar. Saygılı insanlardır. Haksız oldukları zaman barışçıl bir arayış içine girerler. Küsmeleri çok kısa sürer.
Linke tıklarsan ne oldugunu ögrenirsin, ama okudugum kadarıyla hiçte nadir bulunan bir erkekten bahsetmiyor, olabilecek kişilik özelliklerinden bahsediyor :p:p
B Rh (+)
B RH POZİTİF : Beyin gücünü daha fazla kullanırlar. Az ve öz konuşurlar. Düşünerek hareket ederler. Kararlarını uzun vadede verirler. Bilgili ve istikrarlı bir yapıya sahiptirler. Toplum ile diyalogları, kendi kuralları ön planda olmak üzere uzlaşırlar. Başladığı işi yarım bırakmazlar. Kendilerine olan öz güvenleri oldukça fazladır. Acele etmeyi pek sevmezler. Soğuk kanlıdırlar. Sakin görünürler. Hakimiyeti severler. Kesinlikle taviz vermezler. Ters hareketlerden saygısızlıktan hoşlanmazlar.
ben neymısım be ole:D ama bı coğu doğru;)
makber_gulu
13-12-2006, 22:37
Okumuştum ben daha önce genel tabiki ama bana pek az bir kısmı uyuyor
acele karar veririm konuşkanımdır sabırsızımdır ben:)
B RH POZİTİF : Beyin gücünü daha fazla kullanırlar. Az ve öz konuşurlar. Düşünerek hareket ederler. Kararlarını uzun vadede verirler. Bilgili ve istikrarlı bir yapıya sahiptirler. Toplum ile diyalogları, kendi kuralları ön planda olmak üzere uzlaşırlar. Başladığı işi yarım bırakmazlar. Kendilerine olan öz güvenleri oldukça fazladır. Acele etmeyi pek sevmezler. Soğuk kanlıdırlar. Sakin görünürler. Hakimiyeti severler. Kesinlikle taviz vermezler. Ters hareketlerden saygısızlıktan hoşlanmazlar.
Bak olayı nasılda burca çevirdi :p
Keywords: Buradaki forum konularına uymayan her tür mesajınız için buraya yazın. forum hareket fazla sakin insan kendi insanlard karar olduk acele kesinlikle sahiptirler pozitif nleri kisiliginiz hareketli kendilerine rakmazlar genel zaman olmak fazlad etmeyi nadir taviz serler rmezler boyatakan13 sevmezler lanmazlar hareketlerden tabiatli ncelerini vadede grubunuza rirler kullan kararlar urlar ederler beyin bilgili kurallar puzzle13 dej0vu13 hakimiyeti diyaloglar istikrarl toplum nerek bahsetmiyor forum forum hareket forum fazla forum sakin forum insan forum kendi forum insanlard forum karar forum olduk forum acele forum kesinlikle forum sahiptirler forum pozitif forum nleri forum kisiliginiz forum hareketli forum kendilerine forum rakmazlar forum genel forum zaman forum olmak forum fazlad forum etmeyi forum nadir forum taviz forum serler forum rmezler forum boyatakan13 forum sevmezler forum lanmazlar forum hareketlerden forum tabiatli forum ncelerini forum vadede forum grubunuza forum rirler forum kullan forum kararlar forum urlar forum ederler forum beyin forum bilgili forum kurallar forum puzzle13 forum dej0vu13 forum hakimiyeti forum diyaloglar forum istikrarl forum toplum forum nerek forum bahsetmiyor
Seo By aSii_GeNc