Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Kan Grubunuz?
İlginç anketler buldukça açıyorum:)
Evet benimki 0 rh pozitif
miss.mirage
08-07-2008, 15:46
benimkidee 0 rh pozitiff :D:D
0 rh pozitif kulubü kuralım:D:D:D
miss.mirage
08-07-2008, 16:12
EWTTT :D yha biz kardeşmiyiizz
boyunmuzz bende kumralım sende kan gurubumuzzz :D:D:D:D:D:D
MasManyaq
08-07-2008, 18:17
benim kan grubum zor bulunuo:( b rh(-)
Merak etme canım biz buluruz Birkaç kişi daha oylasın:D:D
0 rh negatif.....ya benim gibi pozitif ,fırlama bi adamın nasıl kanı negatif olur yaaa:D:D:D:D
"A+" elini sallasan bulunuyo :p
Allah muhtaç etmesin ...
"A+" elini sallasan bulunuyo :p
Allah muhtaç etmesin ...
Boşunaaa candan ablammmmmmmmmmmm demiyorum :p
pSiko`peRi
21-08-2008, 13:05
O rh negatif :)
Keywords: Forum'da yapılan anketler bu bölüme.. forum pozitif benim negatif bocuk08 yorum allah bulunuyo elini sallasan muhta mirage08 benimki anketler grubunuz etmesin erdi09 oylas birka bulunuo 37merak buluruz rlama nar11 grubum muhtac nucleus12 bosunaaa ablammmmmmmmmmmm psiko demiyorum peri21 kumral tiklayinorijinalini paylasabilirsiniz gormek bulduk 46benimkidee insan binlerce umuza bedava bilgilerinizi internette pozitiff kulub telden sende gurubumuzzz masmanyaq08 bende forum forum pozitif forum benim forum negatif forum bocuk08 forum yorum forum allah forum bulunuyo forum elini forum sallasan forum muhta forum mirage08 forum benimki forum anketler forum grubunuz forum etmesin forum erdi09 forum oylas forum birka forum bulunuo forum 37merak forum buluruz forum rlama forum nar11 forum grubum forum muhtac forum nucleus12 forum bosunaaa forum ablammmmmmmmmmmm forum psiko forum demiyorum forum peri21 forum kumral forum tiklayinorijinalini forum paylasabilirsiniz forum gormek forum bulduk forum 46benimkidee forum insan forum binlerce forum umuza forum bedava forum bilgilerinizi forum internette forum pozitiff forum kulub forum telden forum sende forum gurubumuzzz forum masmanyaq08 forum bende
Seo By aSii_GeNc