Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Kalbim Unutacağız Onu
Kalbim, unutacağız onu,
Bu gece, sen ve ben.
Ben ışığı unutayım,
Onun sıcaklığını sen.
Unuttuğun vakit, söyle bana,
Ola ki düşüncem donar.
Acele et, oyalanırken sen,
Hatırlayabilirim tekrar.
EMILY DICKINSON
Eğer Sonbaharda geliyor olsaydın,
Yazı yok ederdim
Yarı tebessüm ve yarı inkarla,
Uçardım ev kadınları gibi.
Eğer seni bir sene sonra görebilseydim,
Ayları yumak gibi sarar,
Değişik çekmecelere koyardım,
Birbirlerine karışmasınlar diye.
Eğer asırlar ertelenseydi,
Onları parmaklarımla sayıp,
Hesaplardım, Van Dieman'ın ülkesine
Parmaklarım düşene kadar
Eğer bu hayatın sonunda
Herşey kesin ve gerektiği gibi bizim olsaydı,
Yaşamı bir kabuk gibi öteye atar
Ölümsüzlüğü seçerdim.
Ama şimdi ne zaman biteceği belirsiz
Bu hatıralar
Beni öldürdüğünü sezdirmeden
Bal arısı gibi dürtüyor.
Emily Dickinson
Keywords: forum unutacagiz kalbim olsaydi parmaklarim dickinson puzzle13 emily kesin dieman hesaplardim sayip ulkesine durtuyor sezdirmeden arisi parmaklarimla onlari koyardim cekmecelere degisik birbirlerine karismasinlar ertelenseydi asirlar dusene kadar olumsuzlugu hatiralar oteye secerdim simdi bitecegi zaman kabuk yasami hersey sonunda hayatin sarar gerektigi oldurdugunu bizim belirsiz gorebilseydim 47kalbim gormek tiklayinorijinalini isigi unutayim vakit forum forum unutacagiz forum kalbim forum olsaydi forum parmaklarim forum dickinson forum puzzle13 forum emily forum kesin forum dieman forum hesaplardim forum sayip forum ulkesine forum durtuyor forum sezdirmeden forum arisi forum parmaklarimla forum onlari forum koyardim forum cekmecelere forum degisik forum birbirlerine forum karismasinlar forum ertelenseydi forum asirlar forum dusene forum kadar forum olumsuzlugu forum hatiralar forum oteye forum secerdim forum simdi forum bitecegi forum zaman forum kabuk forum yasami forum hersey forum sonunda forum hayatin forum sarar forum gerektigi forum oldurdugunu forum bizim forum belirsiz forum gorebilseydim forum 47kalbim forum gormek forum tiklayinorijinalini forum isigi forum unutayim forum vakit
Seo By aSii_GeNc