Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Kafa Kesme(Video) +20
tekstranger
27-07-2008, 16:22
Etkilenecekler izlemesin her bünye kaldıramaz +20
Burdan İzle ([Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...])
Mannheim111
23-08-2008, 02:34
bir de arkadan "allahüakbar" diyorlar yaa...
inanamiyorum yaa
tubisshh
04-12-2008, 15:52
ayy inanmıyorm sonuna kadar izleyemedım yaaa sankı benm kafamı kestıler yaa ıyy:S
hakkan59
09-12-2008, 01:36
aq bide allahu ekber diyorlar bu nasil is yaw
ayy yemn ederım smdı bayılcam yaa bu ne böle :S
azazaazazazasza
21-12-2008, 13:22
bu ne bee bir de allahuekber diyolar insanlık dışı :S:S:S:S
crazykovboy
28-12-2008, 15:26
yok böyle bişey valla yokk
izlemedim ama tahmin edebiliyorum..
kimse kimsenin canina bu sekilde kiymasina HAKKI YOK!! ne olursa olsun .. gunahdan korkmiyorlarmi ya.. ay allahim sen bu insanlara akil fikir ver!! amin.
fmcifenerli
01-01-2009, 17:50
pslik herifler
Keywords: Korku dolu Hikayeler & Efsaneler & Resimler ve Videolar..
DİKKAT! Video ve resimlerden etkilenebilirsiniz! Girmeden önce tekrar düşünün.. forum insan allahu ekber diyorlar kimse video kesme 50pslik insanlik crazykovboy28 bisey 26yok diyolar boyle azazaazazazasza21 busu12 nasil herifler 33ayy ederim valla bayilcam allahuekber 01izlemedim gunahdan olsun olursa korkmiyorlarmi allahim fikir insanlara hakki kiymasina tahmin fmcifenerli01 edebiliyorum kimsenin sekilde canina esracik01 kafami 22etkilenecekler tekstranger27 gormek izlemesin bunye sadece burdan kaldiramaz tiklayinorijinalini forum forum insan forum allahu forum ekber forum diyorlar forum kimse forum video forum kesme forum 50pslik forum insanlik forum crazykovboy28 forum bisey forum 26yok forum diyolar forum boyle forum azazaazazazasza21 forum busu12 forum nasil forum herifler forum 33ayy forum ederim forum valla forum bayilcam forum allahuekber forum 01izlemedim forum gunahdan forum olsun forum olursa forum korkmiyorlarmi forum allahim forum fikir forum insanlara forum hakki forum kiymasina forum tahmin forum fmcifenerli01 forum edebiliyorum forum kimsenin forum sekilde forum canina forum esracik01 forum kafami forum 22etkilenecekler forum tekstranger27 forum gormek forum izlemesin forum bunye forum sadece forum burdan forum kaldiramaz forum tiklayinorijinalini
Seo By aSii_GeNc