Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : itiraf ediyorum ...az sonra... :)
itiraf ediyorum ukala uys ve sinir bir kisim ama olsun ben boyleyim dogamda var can çikar huy çikmaz :PpPpPpp
Nietzsche
28-10-2006, 19:03
Bu itiraftan daha çok; özeleştiri tarzında bir yazı olmuş. Tamam, sen ölesin, heyecan yapma, geçecek gibi cevaplar yazılabilir buna :p
Hangimiz böyle değiliz ki(;
pfffff itiraf ediorum :S neyi etsem bilmiorum :) siteyi cok sewdim :P enesi sewiorum (allahtan o burda yok) xD
pfffff itiraf ediorum :S neyi etsem bilmiorum :) siteyi cok sewdim :P enesi sewiorum (allahtan o burda yok) xD
:) :)
Keywords: Bu bölümden itiraf edebilir, başkalarının itiraflarını okuyabilir yorum yapabilirsiniz... forum itiraf ediyorum sewdim enesi siteyi ediorum sewiorum bilmiorum etsem allahtan sonra burda yapma gececek heyecan olesin olmus tamam cevaplar 23hangimiz 29pfffff nucleus22 tarzinda 01pfffff hitman28 pelin yazilabilir itiraftan paylasabilirsiniz tiklayinorijinalini gormek jasmin28 insan binlerce umuza bedava bilgilerinizi internette 52itiraf ukala cikmaz ppppppp nietzsche28 telden cikar dogamda sinir kisim olsun boyleyim forum forum itiraf forum ediyorum forum sewdim forum enesi forum siteyi forum ediorum forum sewiorum forum bilmiorum forum etsem forum allahtan forum sonra forum burda forum yapma forum gececek forum heyecan forum olesin forum olmus forum tamam forum cevaplar forum 23hangimiz forum 29pfffff forum nucleus22 forum tarzinda forum 01pfffff forum hitman28 forum pelin forum yazilabilir forum itiraftan forum paylasabilirsiniz forum tiklayinorijinalini forum gormek forum jasmin28 forum insan forum binlerce forum umuza forum bedava forum bilgilerinizi forum internette forum 52itiraf forum ukala forum cikmaz forum ppppppp forum nietzsche28 forum telden forum cikar forum dogamda forum sinir forum kisim forum olsun forum boyleyim
Seo By aSii_GeNc