Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : IRC.Ortam.Net
Yillardir baska sunucularda olmak, baskalarina yardim etmek sanirim biraz beni yordu. Bu nedenle kendi domainimi alip, sunucumu kurmak istedim ve gerceklestirdim.
Suan aktif olmus olan IRC.Ortam.Net ûzerinde yillardir birikmis olan tecrube ve deneyimlerimizi gerceklestirmek icin bir araya toplanmis bulunmaktayiz.
Umarim hayirlisi olur, herkeze simdiden tesekkurler.
Kolay gelsin, iyi calismalar.
- IRC.Ortam.Net -
Umarım dilediğiniz ortamı oluşturursunuz,başarılar..
bizde sana teşekkür ediyoruuzz umarımm en hayırlısı olurrr :)
yanliş bir karar, dogru zamanda dogru hamleler yapmak gerekir, isim olarak kaybediyorsun kaancim,)
Keywords: Kendinizi tanıtın. forum ortam sunucular yillardir umarim baska dogru calismalar toplanmis nucleus24 01umarim ortami dilediginiz gelsin kolay herkeze hayirlisi olusturursunuz simdiden tesekkurler bulunmaktayiz 38hay yapmak hamleler karar gerekir olarak kaancim kaybediyorsun 36yanli t34h3r03 araya dreams25 olsun 37bizde olurrr ediyoruuzz basarilar tecrube 35yillardir ares24 gormek sunucularda olmak yardim baskalarina tiklayinorijinalini paylasabilirsiniz bedava umuza bilgilerinizi forum forum ortam forum sunucular forum yillardir forum umarim forum baska forum dogru forum calismalar forum toplanmis forum nucleus24 forum 01umarim forum ortami forum dilediginiz forum gelsin forum kolay forum herkeze forum hayirlisi forum olusturursunuz forum simdiden forum tesekkurler forum bulunmaktayiz forum 38hay forum yapmak forum hamleler forum karar forum gerekir forum olarak forum kaancim forum kaybediyorsun forum 36yanli forum t34h3r03 forum araya forum dreams25 forum olsun forum 37bizde forum olurrr forum ediyoruuzz forum basarilar forum tecrube forum 35yillardir forum ares24 forum gormek forum sunucularda forum olmak forum yardim forum baskalarina forum tiklayinorijinalini forum paylasabilirsiniz forum bedava forum umuza forum bilgilerinizi
Seo By aSii_GeNc