Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi ünlü ile yemeğe çıkmak istersiniz? Neden?
Nietzsche
10-10-2006, 14:09
İlk cevap benden :) Şebnem Ferah ile yemek yemek isterdim. Seviyorum kendisini ;)
Biraz FazLa olucak ama avriL Lavinge :)
MyhtoLoGy
10-10-2006, 19:29
eLisha Cuthbert!!
tapiyorum Kendisine..
Jennifer Lopez :D sanırım bu güzel insanın hakkını verirdim yemekten sonra :D
Bende Amy Lee veya Pamela Spence isterdim heralde akşam yemeğinde :) ...
Angelina Jolie Baskasını Tanımam Guzel Veya Cırkın :)
izmit_Lee
12-10-2006, 21:53
Billy Gates :)
Kendi başıma yemek yemem en sevdiğim işlerden biri
ASi`KRaL
14-10-2006, 21:39
Hic 1 ' inde Gözüm Yok Sevdigim Kişiyle Yemek Yerim Daha iyi ;)
ilk olarak öncelik biricik aşkım sonra Tila Nguyen ile yemek isterdim
ReMeMBeR
17-10-2006, 00:16
Hesabı bana ödetmeyecek herhangi bir ünlü olabilir :D
Tercihen ; Ajdar
remember kardeş sen ajdarla yemeğe çıkma o yalnızca cikita muz ikram eder
Aklıma kimse gelmedi yaa, demek ki yemege çıkacak kadar önemli bir ünlü yokmuş benim hayatımda...
Hem ben niye herhangi bir ünlüyle yemege cıkmak isteyim, onlar benimle çıkmak istesinler eheheeheheh (tabi benim gibi birinden haberdarlarsa :D )
Yemekden sonra kahve icmeye gideceksek Angelina Jolie derim ;)
ben keremcemimle tabiki bide yanında emre aydın olursa hiç fene olmazdı
ikiside çok yakışıklı ve çok tatlılar onlarla yemek yemiycemde kimle yiyecem
Aklıma kimse gelmedi yaa, demek ki yemege çıkacak kadar önemli bir ünlü yokmuş benim hayatımda...
Hem ben niye herhangi bir ünlüyle yemege cıkmak isteyim, onlar benimle çıkmak istesinler eheheeheheh (tabi benim gibi birinden haberdarlarsa :D )
güzel bir cümleyle tamamlamak istedim:cool:
YEMEK buldun ye!!!DAYAK buldun kaç!!!:D :D :D :D :D
ben hiç biriyle cıkmak istemem , onlar benle çıkmak için sıradalar zaten :)
Bende Gece Yemeginde Banu Alkan Yerdim
siyahinci_7_
02-12-2006, 22:40
ibrahim toraman
Keywords: Forum'da yapılan anketler bu bölüme.. forum yemek benim yemege hangi onlar cikmak sonra isterdim herhangi neden benimle isteyim hayat buldun istesinler sevdi eheheeheheh istersiniz angelina jolie guzel birinden haberdarlarsa nemli yokmu kimse ajdar insan demek gelmedi kacak kadar 55yemekden derim icmeye karde ajdarla gideceksek 43remember ikram ruzgar21 atakan17 50akl puzzle18 cikita inferno18 olmazd istemem benle radalar forum forum yemek forum benim forum yemege forum hangi forum onlar forum cikmak forum sonra forum isterdim forum herhangi forum neden forum benimle forum isteyim forum hayat forum buldun forum istesinler forum sevdi forum eheheeheheh forum istersiniz forum angelina forum jolie forum guzel forum birinden forum haberdarlarsa forum nemli forum yokmu forum kimse forum ajdar forum insan forum demek forum gelmedi forum kacak forum kadar forum 55yemekden forum derim forum icmeye forum karde forum ajdarla forum gideceksek forum 43remember forum ikram forum ruzgar21 forum atakan17 forum 50akl forum puzzle18 forum cikita forum inferno18 forum olmazd forum istemem forum benle forum radalar
Seo By aSii_GeNc