Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi Marka Telefon Kullanıyorsunuz
Forumumuzda Bulunan Arkadaşlar , Hangi Marka Telefon Kullanıyor ?
Ben 5 Senedir NOKIA'dan şaşmadım , onun üstünede Telefon Tanımıyorum.
En eskisinden En yenisine Tartışmasız Lider ;)
nokia kullanıyorum ama sonyericsson ustune telefon yok derım.ericcson sony ıle bırlestıkten sonra mukemmel telefonlar cıkardı..
moondance
04-12-2006, 12:34
ben şimdiye yani 4 aya kadar sürekli nokia kullandım ancak şimdi samsung kullanıyorum...çünkü telefon alacağım zaman samsung un tasarımı ve küçüklüğü çok hoşuma gitti.özellikleri de güzel telefonumdan çok memnunum
Samsung zaten bayanlar'a hitap eden bir marka ;)
Nokia kullanıyorum ve kesinlikle en iyi markadır vazgeçmem diye düşünürken, abimin sony ericson marka telefonunu gördükten sonra nokia vazgecilmezligim bitti...
Ya sony ericsonlar sadece tasarım olarak iyi , ama kullanışıl ve saglamlık bakımından 0 üzerinden - 100
moondance
04-12-2006, 13:04
Samsung zaten bayanlar'a hitap eden bir marka ;)
bayan olduğumu nerden biliyorsun hasan? :rolleyes:
moondance
04-12-2006, 13:20
evet ben bayanım bildinizzzzz 10 puannn
Bilinmeyecek gibi degildi ki zaten :)
Neyse Konumuz Bu Değil Zaten ;)
Hangi Marka Cep Telefonu Kullanıyorsunuz
Amy_Lee_Fan_Boy
04-12-2006, 14:24
Nokia N Series ;)
SanaLinfaz
04-12-2006, 23:34
Nokia 6630 Biraz Büyük Ama Özellikleri Baya Fazla.
Benq Siemens :D Herkezden FarkLı Sanırım kuLLandığım TeLefon :)
Cep'im var ama telefonum yok, Kısmetse Cumartesi günü alıyorum-) Nokia 6680 Düşünüyorum. Aranızda telefonu kullanan varsa lütfen bilgi versin, Aldığımıza pişman olmayalım.
the reason
14-12-2006, 21:55
sony ericsson kullanıyorum
Keywords: Forum'da yapılan anketler bu bölüme.. forum telefon kullan nokia marka yorum hasan bayan kullaniyor hasan04 telefonu samsung zaten hangi bayanlar moondance04 yorsunuz ustune simdi kullaniyorum sonra ericson telefonum bilgi ericsson zellikleri tasar puzzle04 vazge sadece inferno04 hitap kullaniyorsunuz puannn bildinizzzzz seviyoruz ettim 18bayanlari 22bilinmeyecek degildi bilgilerinizi internette konumuz 22neyse tahmin 07sadece 04samsung zerinden saglaml olarak insan forum forum telefon forum kullan forum nokia forum marka forum yorum forum hasan forum bayan forum kullaniyor forum hasan04 forum telefonu forum samsung forum zaten forum hangi forum bayanlar forum moondance04 forum yorsunuz forum ustune forum simdi forum kullaniyorum forum sonra forum ericson forum telefonum forum bilgi forum ericsson forum zellikleri forum tasar forum puzzle04 forum vazge forum sadece forum inferno04 forum hitap forum kullaniyorsunuz forum puannn forum bildinizzzzz forum seviyoruz forum ettim forum 18bayanlari forum 22bilinmeyecek forum degildi forum bilgilerinizi forum internette forum konumuz forum 22neyse forum tahmin forum 07sadece forum 04samsung forum zerinden forum saglaml forum olarak forum insan
Seo By aSii_GeNc