Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Hangi filmin finali sizi çok etkiledi?
Burada sizi en çok etkileyen, bu kadarda olmaz ki dedirten filmden bahsedin, e tabi nedenleriyle birlikte ;)
SanaLinfaz
09-12-2006, 00:30
Kurtlar Vadisi Dizisinin Finali.Polatın Vatan Uğruna Anadan Babadan Yardan Ayrı Kalması,SOnunda Bütün Sevdiklerini Kaybetmesi Daha Bir Sürü Şey Var İşte:P
klasık olacak ama titanic.sonu mukemmel muhtesem bı aşk ın bıtış duduğu;)
ilk defa sana katılıyorum dejovu :) titanıc tabiki kızın kendini sevgdiği adamın karısı olarak isim vermesi çok etkilemişti beni :)
makber_gulu
09-12-2006, 16:16
katılıyorum titanik unutulmaz bir film ve finallll
CheaLSea
09-12-2006, 16:27
HESAPLAŞMA Tabiki
asi_weIIet
09-12-2006, 16:36
TESTERE 1 de 2de 3te
hepsiayrı bi muamma ne umuyorsunuz ne düşünüyorsunuz ama ne buluyorsunuz süper hepsi
koaly gelsin ablamm:D
iSTaNBuLLuYuZ
09-12-2006, 16:42
Suan vizyonda olan filmlerden biri olan Sınav filminin vizyonu hakkaten benı etkıledi
Yeşil Yol'u sanırım izlememişsiniz -) Benim en çok etkilendiğim Film'lerden birisidir. Izlemenizde tavsiye ediyorum. Hem sürükleyeci,Hem duygusal, Hemde macera içerikli bir film.
Amy_Lee_Fan_Boy
09-12-2006, 17:11
Aynen Yeşil Yol diyorum bende ilk defa bir filmde bu kadar duygulandığımı hatırlıyorum.
Yeşil yol gercekten inanılmaz bir filmdi, ben bu filmde hüngür hüngür aglamıştım. (ki kolay kolay aglayan bir insan degilimdir)
moondance
09-12-2006, 18:38
babam ve oğlum
GLadyatör ün finaLi Çok GüzeLdi Doğrusu Baya EtkiLenmiştim
makber_gulu
09-12-2006, 20:36
Yeşil Yol'u sanırım izlememişsiniz -) Benim en çok etkilendiğim Film'lerden birisidir. Izlemenizde tavsiye ediyorum. Hem sürükleyeci,Hem duygusal, Hemde macera içerikli bir film.
Evet yeşil yol o filmde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım öyle bir duygu yoğunluğu olamaz
yeşil yol ve gunesin goz yasları unutulmayanlar arasında:)
bence milyon dolarlık bebek gerçekten çok güzeldi ama finalını beğendiğim okadar çok film varkı hangi birini yazım yeşil yol,babam ve oğlum,gönül yarası,kardeş gibiydiler,hayat güzeldir,piyanist ve daha niceleri ben sadece bir film seçemiyorum;)
arkadaşlar size bir adres vericem o siteye girin hiç böyle site görmediniz [B][B][Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] tavsiye ederim ben bittim sitenin açılışına bakalım siz ne düşüneceksiniz
Harika şarkı, harika bir klip, işlenen tema çok güzel, fakat yanlış yerde mi paylaştın acaba bunu ?! :)
doğru söylüyorsun ama açmasını bilmiyordum paylaşımı neyseki öğreten oldu:)
the reason
14-12-2006, 21:52
beni en çok etkileyen son eski açık sarı desene filminin sonuydu ve uefa ve süper kupa cd leri izlerken hala gözlerim doluyo
Keywords: Forum'da yapılan anketler bu bölüme.. forum yorum finali titanic siniz duygu filmin filmde kadar diyorum payla olacak muhtesem mukemmel yesil lerden tavsiye zeldi hangi dudugu katiliyorum izlememi bitis etkileyen etkilendi etkiledi gercekten tabiki dato12 babam hepsi super guzeldi gulu09 sadece filminin makber birisidir benim hemde duygusal erikli harika insan kleyeci macera kolay izlemenizde aglam ediyorum hickira forum forum yorum forum finali forum titanic forum siniz forum duygu forum filmin forum filmde forum kadar forum diyorum forum payla forum olacak forum muhtesem forum mukemmel forum yesil forum lerden forum tavsiye forum zeldi forum hangi forum dudugu forum katiliyorum forum izlememi forum bitis forum etkileyen forum etkilendi forum etkiledi forum gercekten forum tabiki forum dato12 forum babam forum hepsi forum super forum guzeldi forum gulu09 forum sadece forum filminin forum makber forum birisidir forum benim forum hemde forum duygusal forum erikli forum harika forum insan forum kleyeci forum macera forum kolay forum izlemenizde forum aglam forum ediyorum forum hickira
Seo By aSii_GeNc