Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Güzelleşmek amacıyla boynunu uzatan kadınlar
Son yirmi yildir Burmesedeki etnik kültürel ve siyasi azınlıklar Taylandın sınır şeridnde yeni bir hayat kurmak icin Rangoon'daki otoriter rejimden kacmaktadırlar. Padaung,bunlarin icinde boyunlarına metal takarak boyunlarını uzatmaya calışan tek ve renkli bir kabiledir. Diğer Burmese mültecileri gibi bunlarda bilinmeyen bir gelecege dogru gitmektedirler..!
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
MasManyaq
18-07-2008, 12:27
bende boyumu uzatıcam..1,67 yetmiyo:(
Onlar güzelleşmek amacıyla boyunlarını uzatıyorlar boylarını değil,gerçi o da uzamiş oluyor ama amaç o değil yani :D
MasManyaq
18-07-2008, 12:58
ben onların boyunlarını uzattıklarını biliyorum zaten..bende orda yapmak istedğim bişeyi söyledim gülüpte sinir etme beni:)
Seni sinir edebiliyorsam ne mutlu bana :p
Çok kötü duruyorlar:)
Bu arada mervecim seninle aynı boydayıs:)Aslında evet yetmiyo ama napalım Allah böyle yaratmış:)
Bayan olarak boyunuz normal bence ...
boyum 1.67 deill ama yine de öle acıyla uzicaksa istemem ki boynum gayet güzel bencee onlara hayatlarında başarılar diliorumm :D:D:D:D:D:D
uzun boyun o kadar güzel durmaz ki
miss.mirage
31-08-2008, 13:10
ama aksesuar olarak hoş olmuşş:D
fato1905
26-12-2008, 15:41
bildiğim kadarıyla boyunlarına taktıklları şeyi çıkarırlarsa ölüyorlarmış....
Keywords: Hiç başınıza ağzımızı açık bırakacak garip bişeyler geldi mi. Buraya yazın. forum boyun Uyeler kayitli sadece gorebilir linkleri boyunlar nucleus18 guzel zelle yorlar sinir onlar hayat boyunlarina oluyor yetmiyo masmanyaq18 bende burmese olarak bence amaciyla boynunu uzatan kadinlar guzellesmek kadar aksesuar olmuss fato190526 duruyorlar 36seni 41bildigim mutlu bocuk18 edebiliyorsam isted cikarirlarsa biliyorum oluyorlarmis zaten yapmak taktikllari yledim arada kadariyla mercim istemem boynum forum forum boyun forum Uyeler forum kayitli forum sadece forum gorebilir forum linkleri forum boyunlar forum nucleus18 forum guzel forum zelle forum yorlar forum sinir forum onlar forum hayat forum boyunlarina forum oluyor forum yetmiyo forum masmanyaq18 forum bende forum burmese forum olarak forum bence forum amaciyla forum boynunu forum uzatan forum kadinlar forum guzellesmek forum kadar forum aksesuar forum olmuss forum fato190526 forum duruyorlar forum 36seni forum 41bildigim forum mutlu forum bocuk18 forum edebiliyorsam forum isted forum cikarirlarsa forum biliyorum forum oluyorlarmis forum zaten forum yapmak forum taktikllari forum yledim forum arada forum kadariyla forum mercim forum istemem forum boynum
Seo By aSii_GeNc