Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Güne nasıl başlarsınız?
Hadi bakalım herkes yazsın güne nasıl basladığını...
Ben genelde neşeli bir başlangıç yaparım ama gün içerisinde farklı ruh hallerine bürünebilirim, sinirlenebiliritesi yüksek olan biri oldugum için en fazla da sinirli olurum...
Mazeretim var asabiyim ben :cool:
Sabah Ezan-ını Dinleyerek Başlarım .. saat 7.5 Gibi Kahvaltımı Yaparım. 8:00 - 8:30
Ustumu Başımı Giyer , Saçlarımı Jölelerim.
8:30'dan sonra 9:00 9:15'e Kadar Spor Gazetelerini Okurum.
9:30 civarı Cafe'ye inerim .. 10:00 Gibi Cafeye Gelirim , Ardından Önce Fmtr sonra Msn Açarım..
MyRadyom
24-11-2006, 15:33
şükür ile..
7.45 kalk verılır:) once yuzumu yıkar tuvalete gırerım.huyumdur wc ye gırmeden elımı yuzumu yıkamadan ustumu gıymem:) sonra kahvaltı fln hooopp dukkana atlarım hemen:D gune somurtkan baslarım..bu erken kalkmanın verdığı huzursukluktan kaynaklanıyo:)sonrası malum yatana kadar geyık:D
Keywords: Forum'da yapılan anketler bu bölüme.. forum sonra nasil baslar yuzumu ustumu kadar kahvalt yapar baslarsiniz gelirim myradyom24 33sukur dej0vu26 cafeye okurum lelerim gazetelerini giyer civar inerim huyumdur huzursukluktan kalkman erken kaynaklan sonras yatana malum somurtkan hemen rmeden dinleyerek kamadan hooopp atlar dukkana tuvalete hasan24 19hadi puzzle24 gormek bakalim herkes basladigini yazsin tiklayinorijinalini paylasabilirsiniz bedava umuza anketler forum forum sonra forum nasil forum baslar forum yuzumu forum ustumu forum kadar forum kahvalt forum yapar forum baslarsiniz forum gelirim forum myradyom24 forum 33sukur forum dej0vu26 forum cafeye forum okurum forum lelerim forum gazetelerini forum giyer forum civar forum inerim forum huyumdur forum huzursukluktan forum kalkman forum erken forum kaynaklan forum sonras forum yatana forum malum forum somurtkan forum hemen forum rmeden forum dinleyerek forum kamadan forum hooopp forum atlar forum dukkana forum tuvalete forum hasan24 forum 19hadi forum puzzle24 forum gormek forum bakalim forum herkes forum basladigini forum yazsin forum tiklayinorijinalini forum paylasabilirsiniz forum bedava forum umuza forum anketler
Seo By aSii_GeNc