Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Gülşen - Sarışınım
Amy_Lee_Fan_Boy
18-12-2006, 02:54
m84PJTGmVLw
hocam klıbı yanlıs yere atmıssın +18 e atman lazımdı:D
makber_gulu
18-12-2006, 14:58
Evet katılıyorum
Niye öyle diyon Gökhan, zaten televizyon da yayınlanması durduruldugunda çok üzülmüştüüüm iyiki de koymuş buraya :p
Gülşen in Dünya nimetlerinden yararlanmamız için çektigi bu klip bir kere çok faydalı :D lamı cimi yok bunun :D
Gülşen in Dünya nimetlerinden yararlanmamız için çektigi bu klip bir kere çok faydalı :D lamı cimi yok bunun :D
Erkekleri anladıkda size ne oluyor ? :cool:
Olur mu hiiç bir kere cinsiyet ayrımı yapmayalım, insan anatomisini bir kez daha keşfediyoruz böylece...
Yakında Gülşen in otopsi görüntülerinide yayınlarız tam olur :D
Amy_Lee_Fan_Boy
18-12-2006, 22:19
İyi de klipte 18+ olacak bir unsur ben göremedim.Eğer 18+ olarak görüyorsa üst düzey yönetici arkadaşlar taşıyabilir uygun yere.Ama kanımca burası iyi :)
euhuhe lem ne cıddıye alıon beya:D yuhh saka lee saka:) hanı gulsen bıraz cıbıldak cıkmısya klıpte o bakımdan;)
Keywords: Sevdiğiniz Begendiğiniz Video ve Müzik Kliplerini Bizimle Paylaşın forum gulsen atman lazimdi atmissin klibi puzzle18 yanlis video bunun faydal ektigi yararlanmam dej0vu18 nimetlerinden insan paylasim sarisinim boy18 fediyoruz anatomisini ylece otopsi lerinide yapmayal anladikda 16olur erkekleri 19hocam cinsiyet oluyor olacak tasiyabilir arkadaslar uygun kanimca 00euhuhe burasi yonetici duzey unsur faydali goremedim olarak goruyorsa klipte dunya katiliyorum binlerce internette 04niye forum forum gulsen forum atman forum lazimdi forum atmissin forum klibi forum puzzle18 forum yanlis forum video forum bunun forum faydal forum ektigi forum yararlanmam forum dej0vu18 forum nimetlerinden forum insan forum paylasim forum sarisinim forum boy18 forum fediyoruz forum anatomisini forum ylece forum otopsi forum lerinide forum yapmayal forum anladikda forum 16olur forum erkekleri forum 19hocam forum cinsiyet forum oluyor forum olacak forum tasiyabilir forum arkadaslar forum uygun forum kanimca forum 00euhuhe forum burasi forum yonetici forum duzey forum unsur forum faydali forum goremedim forum olarak forum goruyorsa forum klipte forum dunya forum katiliyorum forum binlerce forum internette forum 04niye
Seo By aSii_GeNc