Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Gubidik?
Ne demektir, ne için kullanılır
Buyrun birde burdan yakın ;)
ehueh hemen yazmıssın hee:) gubıdık sanırım zıpır zuptrık gıbım bısey:D
zıpır zuptırık ne demek dejovu
gıpır gıpr gıbım bısey ıste:) cazla hareketlı yerınde durmayan bıldığımız zuptrık ıste:D
gubidik :s bir zamanlar show tv'de bir sunucu vardı by gubidik diye o bumu yoksa :D
ehueh hemen yazmıssın hee:) gubıdık sanırım zıpır zuptrık gıbım bısey:D
Yaptıgın tanımda bile anlaşılmayan kelimeler kullanıyosun, daha sen bile kullandıgın kelimenin ne oldugunu bilmiyosun, kendince anlamlar yüklemişin :p :p
"şöyle şöyle gibim bişey" diye bi tanımlama olmaz :D ;)
bence olur bende turkce dısında kelımelerde vardır orneğın 'nırc' gıbı :) hıc bı anlamı yoktur ama cok sık kullanırım buna 'gokhan'a ozgu dıl denır:D
Ben sana senin özgün dilin nasıl diye mi sordum :p
Gubidik ne demektir diye sordum, tam manasıyla ;)
pehue bende sana ozgun dılımı solemedımkı sadece ıcınden bı kelıme soledım:P sozcuk arsıvımı dokturme sımdı:D ++ benım yaptığım 'sanırım' sozundende anlısır.. tahmındır..:D tahmınlerın bı kesınlığı yoktur;) emı cıger paremın sol capraz kosesı:D
pehue bende sana ozgun dılımı solemedımkı sadece ıcınden bı kelıme soledım:P sozcuk arsıvımı dokturme sımdı:D ++ benım yaptığım 'sanırım' sozundende anlısır.. tahmındır..:D tahmınlerın bı kesınlığı yoktur;) emı cıger paremın sol capraz kosesı:D
eheheheeheeh
-buna 'gokhan'a ozgu dıl denır- bunu ben yazmadım heraldeeee :rolleyes:
bana şimdi bilimsel açıklamalar yapma, tahmin, hipotez, tez gibi :p bende bilimsel tarafımı ortaya cıkarırsaaaam fırtınalar kopar, ızdırabın olurum :D :D
küllük türkçe bı kelımedır.bu turkce ama sadece ıcınden bı kelıme naaaber;)
küllük türkçe bı kelımedır.bu turkce ama sadece ıcınden bı kelıme naaaber;)
Ay bu posttan bir şey anlamadım ayol :D :D :confused:
Ay bu posttan bir şey anlamadım ayol :D :D :confused:
buyuk larorusse (ansıklopedı) 7.cılt bkz.345 anlarsın:P
buyuk larorusse (ansıklopedı) 7.cılt bkz.345 anlarsın:P
:p:p:p:p bakmam gereken baska yerlerde vaar merak etme :D
:p:p:p:p bakmam gereken baska yerlerde vaar merak etme :D
mesela?....
Birde soruyor musun?!
Elimin altında dünyanın her yerine ulaşabilecegim bir internet baglantısı varken ansiklopediye mi bakıcam, sen çok eskide kalmışııın, gel bu tarafa dogru :D:D
Zehra aynaya bak gubidik i gorursun. :D
Dejovuya laf yok . İçtenligini kelimelere vuruyor ben gayet iyi anlıyorum onu ;)
Haaa , bazıları ağdalı türkce kullanıyoda noluyor ?
Zehra aynaya bak gubidik i gorursun. :D
Dejovuya laf yok . İçtenligini kelimelere vuruyor ben gayet iyi anlıyorum onu ;)
Haaa , bazıları ağdalı türkce kullanıyoda noluyor ?
Dayanışmaa haaa, yerim ben böyle dayanışmayı :D
bir kere ben "gubidik" kelimesini bir insan üstünde tanımlayın demedim, kelime anlamını sordum :p :p ayrıcaaaaa aynaya baktıgımda kendimi görüyoruum ve hiçte gubidik bi halim yok :D
Yaw bırakın bu abidik gubidik işleri, sadede geliiiiinn :p :p :p :cool:
ayrıcaaaaa aynaya baktıgımda kendimi görüyoruum ve hiçte gubidik bi halim yok
Gubidik neki:D
Zamanın padişahı fermen yayınlamış.bana farklı bir buluş uğraş gösterin.beğendiğim etkinliğe bir çuval altın vereceğim demiş.yüzlerce insan bir çok etkinlik düzenlemiş ama padişah beğenmememiş.en son kalan kişi 5 adım uzağa bir dikiş iğnesi koymuş.ipi eline almış.bir atışta iğne deliğindengeçirmiş. padişah yeniden yeniden yap demiş.adam her seferinde iğne deliğinden geçirmiş.padişah bir çuval altını verin demiş sonrada 50 falakaya çekin adamı.Adam şaşkın ödülü anladım da falaka niçin padişahım demiş.böyle LÜZUMSUZ BİR UĞRAŞ İÇİN GEÇİRDİĞİN ZAMAN VE EMEK için demiş.ABİDİK GUBİDİK lüzumsuz,boş,kimseye yaramayan iş,kişi ve söylemlere denir.
Bir kaç kişiye sordum Gubidik nedir diye işte cevaplar.
meymenetsiz, yararsiz, sacma gibi anlamlara gelen bir soz.
or: abidik gubidik islerle ugrasip durcagina odevini yap!
uyduruk kaydirik
bkz: abidik gubidik twist
aram gülyüz'ün yönettiği 1964 yapımı film. ba$rollerinde öztürk serengil, ajda pekkan gibi güzide starlar bulunmakta. ailecek izlenildiğinde keyiflenip çekirdek çitlenebilmektedir...
popstar abidin
antin kuntin şeylere denir.
ankaradaki ilk özel radyo gün fm de radyonun delisi aykutun sık sık kullandığı ikilemelerden biridir... çooook eskilere gittim bi an.
öztürk serengil'den yadigar.
abidik gubidik twiste gel
lap lap lubalaba twiste gel
abidik gubidik twiste gel
lap lap lubalaba twiste gel
abidik gubidik : "tembellik, iş görmezlik, dalgacılık" anlamındaki "abidik kübidik" deyişinin zamanla değişmiş biçimidir.
saçma sapan anlamına da gelen kelimeler öbeğidir.
Umarım yardımcı olmuşumdur ...
ehheeheh ekşi sözlük :D
çok yardımcı oldun sağol.
Göründügü gibi arkadaslar gubidik benimle kesinlikle örtüşmeyen bir kavraaam, bir daha birine bir kelime kullanırken anlamını bilipte kullanın :p:p
başına abidikte getirince abidik gubidik bunu genelde aptalsaptal anlamında kullanırlar :D :D:D
Keywords: Bildiğimiz veya bilmediğimiz kelimeler ve yorumlar. (Lütfen kuralları okuyunuz.) forum gubidik kelime abidik anlam kullan twist dej0vu28 turkce puzzle28 padisah demis kelimeler twiste sordum zaman aynaya bende sadece dej0vu29 yoktur soyle ansiklopedi dejovu ugras demek zuptr insan tahmin denir baska gereken bakmam yerlerde merak puzzle29 icinden anlamadim anlarsin simdi naaaber confused capraz bilimsel buyuk benim posttan larorusse koses vuruyor gecirmis forum forum gubidik forum kelime forum abidik forum anlam forum kullan forum twist forum dej0vu28 forum turkce forum puzzle28 forum padisah forum demis forum kelimeler forum twiste forum sordum forum zaman forum aynaya forum bende forum sadece forum dej0vu29 forum yoktur forum soyle forum ansiklopedi forum dejovu forum ugras forum demek forum zuptr forum insan forum tahmin forum denir forum baska forum gereken forum bakmam forum yerlerde forum merak forum puzzle29 forum icinden forum anlamadim forum anlarsin forum simdi forum naaaber forum confused forum capraz forum bilimsel forum buyuk forum benim forum posttan forum larorusse forum koses forum vuruyor forum gecirmis
Seo By aSii_GeNc