Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : GsLi kardeşlerimize
aNOi4krNWsY&mode=related&search=
Peh , Puh , Yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh
Herşeye Rağmen Şampiyon Olduk O En son Resimdeki Galatasaray Şampiyon Olacakmış Deyimini..
Fenerbahçe Şampiyon Olacakmış Olara Değişiyoruz :)
Nedir bu galatasaray ı kötüleme merakı bilmiyorum ama video da asla kabul etmedigim bir şeyi belirtmek istedim...
Canım Fatih Terim in
saddam a benzetilmesi hiç olmamış, esefle kınıyorum :p :p :cool:
Fatih Terimi Saddama Benzetenler , Aziz Yıldırımıda Bush'a Benzetmeli.
Keywords: Komik bölümler haricinde sadece youtube de olan biten komik video paylaşımları. forum video ampiyon galatasaray fatih saddam terim hasan21 olacakm kardeslerimize paylasim etmedigim belirtmek istedim canim benzetmeli kabul kotuleme meraki bilmiyorum paylasimlari komik 32fatih terimi saddama kiniyorum esefle 26nedir benzetilmesi olmamis benzetenler iyoruz inferno21 03anoi4krnwsy related search gormek tiklayinorijinalini binlerce insan paylasabilirsiniz bilgilerinizi 11peh deyimini fenerbah olara internette umuza resimdeki yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh bedava forum forum video forum ampiyon forum galatasaray forum fatih forum saddam forum terim forum hasan21 forum olacakm forum kardeslerimize forum paylasim forum etmedigim forum belirtmek forum istedim forum canim forum benzetmeli forum kabul forum kotuleme forum meraki forum bilmiyorum forum paylasimlari forum komik forum 32fatih forum terimi forum saddama forum kiniyorum forum esefle forum 26nedir forum benzetilmesi forum olmamis forum benzetenler forum iyoruz forum inferno21 forum 03anoi4krnwsy forum related forum search forum gormek forum tiklayinorijinalini forum binlerce forum insan forum paylasabilirsiniz forum bilgilerinizi forum 11peh forum deyimini forum fenerbah forum olara forum internette forum umuza forum resimdeki forum yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh forum bedava
Seo By aSii_GeNc