Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Göz Renginiz
Benimki Yeşil
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
Benimki Mavi İşte Buyrun :)
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
ReMeMBeR
28-11-2006, 21:06
Bu göz sana mı ait BerLin :)
Benimki kahverengi
Buse(AnGeLL)
29-11-2006, 17:42
yeşil renk ....
Benim gozler renksiz :S Siyah beyaz fakirlik ( kahverengi )
moondance
29-11-2006, 17:55
benim ki elaa
Kahverengi gözleriiiin gözlerin yar gözleriiiiin sarkısı benim için söylenmiiiiş, biliyor muydunuz? :D
SametWeb
29-11-2006, 19:43
BerLin den sonra bize artık söz düşmez :)
Yok cnm ne demek herkezin göz rengi güzeldir tabi :)
bütün gözler güzeldir yeterki bakmasını bil
benim gözüm gündüz yeşil akşam mavi gorunuyo ki bunu 1 değil gündüz ve akşam vakti yanımda denk gelen bütün insanlar sölüyo " senin gözün yeşil değilmiydi" diye. yeşil ztn diyorum ama inandıramıyorum. gelmek görmek isteyenlere adresimi veririm. :)
miss.mirage
06-07-2008, 18:42
Yeşil.....:);)
yeşill senle çok oratak yanımızmı var ne
önceden mavide oluyodu ama artık tek renk yeşill
Keywords: Buradaki forum konularına uymayan her tür mesajınız için buraya yazın. forum benim rengi berlin yesil benimki kahrengi gorebilir Uyeler kayitli berlin28 renginiz gozler yorum sadece linkleri yesill zeldir insan 50benim xtreme01 artik gorunuyo gelen vakti herkezin yeterki ares30 57mavi sunny01 insanlar oluyodu 11butun guzeldir bakmasini gelmek bocuk05 42benimkiside mavide mirage06 42yesil oratak senle ririm adresimi diyorum ilmiydi yanimizmi onceden isteyenlere demek forum forum benim forum rengi forum berlin forum yesil forum benimki forum kahrengi forum gorebilir forum Uyeler forum kayitli forum berlin28 forum renginiz forum gozler forum yorum forum sadece forum linkleri forum yesill forum zeldir forum insan forum 50benim forum xtreme01 forum artik forum gorunuyo forum gelen forum vakti forum herkezin forum yeterki forum ares30 forum 57mavi forum sunny01 forum insanlar forum oluyodu forum 11butun forum guzeldir forum bakmasini forum gelmek forum bocuk05 forum 42benimkiside forum mavide forum mirage06 forum 42yesil forum oratak forum senle forum ririm forum adresimi forum diyorum forum ilmiydi forum yanimizmi forum onceden forum isteyenlere forum demek
Seo By aSii_GeNc