Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Giriş için üye..
Schizophrenia
20-12-2006, 00:29
Merhaba,son 2 gündür dikkatimi çekiyor.Siteye girerken direkt olarak login sayfası karşımıza çıkıyor.Daha evvelden bu durum yoktu zannedersem.
Nacizane fikrimi bey'an edeyim.
Burası bir paylaşım platformu,ve üye olunmadan da bilgi okunabilmesi gerekli.Bu durum gerek kullanıcılar gerekse diğer yeni gelecek arkadaşlar için sorun teşkil edebilir.Sadece benim kendi düşüncem.
Başarılar
SametWeb
20-12-2006, 00:40
Saldırılardan dolayı bu aralar kitli tutuyorum.
O zaman index flood çok sunucu yoruyor.
Görüşün için teşekkür ederim.
Tekrar açılacaktır.
Keywords: forum gerek bilgi durum giris teskil sorun edebilir arkadaslar kendi benim sadece diger gerekli okunabilmesi kullanicilar gerekse dusuncem gelecek basarilar sunucu flood index yoruyor ederim lacakt tekrar zaman tutuyorum 40sald sametweb20 lardan dolay kitli aralar olunmadan paylasim gormek tiklayinorijinalini paylasabilirsiniz schizophrenia20 29merhaba dikkatimi gundur insan binlerce sikayet oneri umuza bedava internette forum forum gerek forum bilgi forum durum forum giris forum teskil forum sorun forum edebilir forum arkadaslar forum kendi forum benim forum sadece forum diger forum gerekli forum okunabilmesi forum kullanicilar forum gerekse forum dusuncem forum gelecek forum basarilar forum sunucu forum flood forum index forum yoruyor forum ederim forum lacakt forum tekrar forum zaman forum tutuyorum forum 40sald forum sametweb20 forum lardan forum dolay forum kitli forum aralar forum olunmadan forum paylasim forum gormek forum tiklayinorijinalini forum paylasabilirsiniz forum schizophrenia20 forum 29merhaba forum dikkatimi forum gundur forum insan forum binlerce forum sikayet forum oneri forum umuza forum bedava forum internette
Seo By aSii_GeNc