Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Ghost For Linux
Sürüm: 0.21
Boyut: 38.4
Kullanım İzni: Açık Kaynak Kodlu (GNU\GPL)
Dil: İngilizce
İşletim Sistemi: Linux X11
Üretici Firma: SourgeForge
Tanıtım: Linux İçin Mükemmel Bir Yedekleme Aracı.
DownLoad: INDIR ([Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...])
Keywords: Linux işletim sistemleri ile ilgili her türlü sorun çözüm ve öneriler. forum linux ghost sistemi isletim mukemmel yedekleme tanitim Uretici araci firma sourgeforge sadece linkleri gorebilir Uyeler kayitli indir ingilizce download kullanim binlerce insan internette bilgilerinizi umuza bedava paylasabilirsiniz tiklayinorijinalini bilgisayar kaynak boyut 38surum gormek rainman03 kodlu forum forum linux forum ghost forum sistemi forum isletim forum mukemmel forum yedekleme forum tanitim forum Uretici forum araci forum firma forum sourgeforge forum sadece forum linkleri forum gorebilir forum Uyeler forum kayitli forum indir forum ingilizce forum download forum kullanim forum binlerce forum insan forum internette forum bilgilerinizi forum umuza forum bedava forum paylasabilirsiniz forum tiklayinorijinalini forum bilgisayar forum kaynak forum boyut forum 38surum forum gormek forum rainman03 forum kodlu forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum
Seo By aSii_GeNc