Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Geride Neyim kaldıki....
AzraiL Pazar: Günü Canimi aLacakmi$!.. Pazartesi: SevgiLimi Kaybettim, saLi: aiLemi, Çar$amba: hayaLLerimi, Per$embe: ya$ama Sevnicimi, Cuma: Dayanma GüCümü. buGün Cumartesi: Yarin Kar$iLa$icaz. Kaybedecek neyim kaLdi?
Keywords: forum kaldi neyim sevgi geride kaldiki pazar ailemi hayallerimi kaybettim sevgilimi pazartesi sevnicimi bugun yarin kaybedecek cumartesi alacakmi gucumu dayanma slyther28 bilgilerinizi internette bedava umuza guzel sozler binlerce insan telden 25azrail gormek tiklayinorijinalini paylasabilirsiniz canimi forum forum kaldi forum neyim forum sevgi forum geride forum kaldiki forum pazar forum ailemi forum hayallerimi forum kaybettim forum sevgilimi forum pazartesi forum sevnicimi forum bugun forum yarin forum kaybedecek forum cumartesi forum alacakmi forum gucumu forum dayanma forum slyther28 forum bilgilerinizi forum internette forum bedava forum umuza forum guzel forum sozler forum binlerce forum insan forum telden forum 25azrail forum gormek forum tiklayinorijinalini forum paylasabilirsiniz forum canimi forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum forum
Seo By aSii_GeNc