PDA

Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın

Orijinalini görmek için tıklayınız : gercekten istersen başlıya bilirsin

demir_bilek
24-12-2006, 14:37
sen de öyle misin acaba? en tuhaf şeyleri sabahlar düşünürüm ben geceleri gün ışığından sakladığımız kılık değişmirmiş fena fikirler rüyalara üşüştüğü için belki de sabahları böyle oluyor insan herkesin vardır kılık değiştirmiş fena anıları onları rüyalarda görmek cesaret ister hatırlamak daha büyük cesaret anlamak ise insanın kendiyle muhabbetini artırır o zaman zeten sen artık varsındır biliyor musun ne düşünüyorum kendiyle konuşabilenler vardır sadece hiç ses vermiyorsan kendine,olduğunu nerden bileceksin ki? insan kendi tarafında olmalı .. kendinle konuşmak için bir dilin olmalı yoksa sabahları kötü bir ses neler yapmadığını hatırlatarak söylene söylene uyandırır insanı neleri yapmayı unutuğunu zaten hep unutuğunu kimleri araman gerektirken aramadığını zaten vefasız olduğunu o gün orada şöyle deseydin her şeyin bambaşka olacağını ama bir türlü lafı gediğinine koyamadığını yenik başlıyorsun güne anladın mı? kendi kendine takımdan ayrı düz koşudasın bir bakıma kendi tarafında olmalı insan kendi yanını tutmalı bilhassa sabahları kahvaltıdan önce sabahları yataktan bir takım halinde kalkmalı iyi oynuyan kazansın demeli hızlı koşan değil güzel koşan göğüslesin ipi güzel koşmaya inanmalı fakat ta derinden ipi göğüsleyemeyince sonradan yani pişman olmuyacak kadar güzel şeyler biriktirmiş olmalı koşarken güzel şeyler biriktirdiğini insan hep kendiyle konuşa konuşa hatırlatabilmeli kendine sana da olur mu? sabahları en tuhaf şeyleri düşünürüm ben geriye kac sabah kaldığını mesela bir aceleyle yaşamak ister insan böyle olunca binlerce şeyi aynı anda başlamak istersin dev bir telaş küçültür gövdeni hayatın sadce kendi zamanı içinde yaşandığını anlayana kadar öğlen olunca zaten dünya güne dolaşır fena fikirlere yer kalmaz gürültüden sabahları kurulan kumdan kaleler yıkılır ama biliyormusun gercekten istersen başlarsın insan ancak gercekten istediklerine başlıyabilir sonra dönüp bakınca anlarsın ki başlamış olduklarını istemisşin zaten üzülecek bir şey yoktur onları istemeyi istemiyorsun o başka işte sabahları insanın aklına onlar da düşer insanlık deryasında bir damla insanın damlasında bir insanlık deryası olduğunu kelimesiz sessiz anladığında o sabahlarda bir göüs genişlemesiyle anlarsın ki sende aslında birisin birilerinden birisin sadece ne şefkatlidir bu ne zalim aynı anda bitip gideceksin adını anlayamacaklar bir yandan bir yandan sende bir çizik atıp gecmiş olacaksın dünyada her dokunuş bir iz bırakıyorsun hakikaten sen basbayağı bir insanın ayak izlerini bırakacaksın yeryüzünde insanlık adına küçük bir adım olacak belki ama sen güzel yürümüş olacaksın az gitmiş uz gitmiş olacaksın yani ama uzayda bakılınca görülebilecek o şeyler arasında olmıyacak ayak izlerin sende uzaydan bakma o zaman kendine yakından bak deli misin? sende tuhaf şeyleri sabahları mı düşünürsün? durup dururken ilk sevişmen gelirmi aklına ve martıların ölmek için nereye gitiği? türkecenin hiç de okunduğu gibi yazılmıyan bir dil olduğnu keşfedermisin mesele aniden?cok az sözcüğün numaracı olduğunu aslında sigarayı bırakman gerektiğini bırakırsan hayatının kaçta kaçını kaybedeceğini düşünür müsün daha yataktan kalkmadan bırakmazsan kacta kacını ? her elbisenin bir kaderi olduğunu elbiselerin kaderlerini giyindiğimizi? rüyalar da anne babalarımızın hep kılık değiştirdiğini? sonra sen de mi kalkıp işe gidersin benim gibi?

Hasan
24-12-2006, 14:40
Konu uygun bölüme taşınmıştır.

Hosting Hizmetleri TOPlist