Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : GedikNET Yapılanıyor
Raksnet.com.tr nin devamı olan ve yaklaşık 10 yıllık geçmişe sahip efsane irc serveri irc.Gedik.NET kendini yeniliyor..
Efsaneyi canLandırmak , sahiplerinin bir vazifesidir diye düşünüyorum .
Ordayız avare biliyosun internet ile ilk tanıştığımızdan beri :)
ReMeMBeR
16-12-2006, 20:48
* Connecting to irc.gedik.net (6667)
-
* Unable to connect to server (Connection timed out)
-
* Connect retry #1 195.244.37.95 (6667)
-
-
* Connect retry #2 195.244.37.95 (6667)
-
* Firewall is off
-
-
* Connect retry #3 195.244.37.95 (6667)
-
-
Gedik.net için üzücü bir durum.Umarım kısa zamanda aşarlar bu sorunları ve tekrar büyük sunucular arasında yerini alır.
Keywords: Duyurular, Görev/Yetki ilanları ve Son Gelişmeler. forum connect gedik unable timed connection retry sahip efsane sunucular gediknet internet avare yapilaniyor 35orday biliyosun xtreme10 remember16 dusunuyorum connecting firewall xtreme18 29art 07sunucu aktif arkada brindar17 yerini durum arlar sorunlar tekrar vazifesidir 22efsaneyi binlerce internette insan paylasabilirsiniz tiklayinorijinalini bilgilerinizi bedava duyurular sunucusu haberler yenilikler umuza gormek avare10 yeniliyor kendini inferno10 forum forum connect forum gedik forum unable forum timed forum connection forum retry forum sahip forum efsane forum sunucular forum gediknet forum internet forum avare forum yapilaniyor forum 35orday forum biliyosun forum xtreme10 forum remember16 forum dusunuyorum forum connecting forum firewall forum xtreme18 forum 29art forum 07sunucu forum aktif forum arkada forum brindar17 forum yerini forum durum forum arlar forum sorunlar forum tekrar forum vazifesidir forum 22efsaneyi forum binlerce forum internette forum insan forum paylasabilirsiniz forum tiklayinorijinalini forum bilgilerinizi forum bedava forum duyurular forum sunucusu forum haberler forum yenilikler forum umuza forum gormek forum avare10 forum yeniliyor forum kendini forum inferno10
Seo By aSii_GeNc