Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Garip insanlar :)
Doğuştan Modifiye edilmiş insanlar :D
3. resimin gerçeklik payı oldugunu zannetmiyorum.
1. resimde pek inandırıcı değil , ama ALLAH C.C Bilir.
Hayatta inanmam böyle insanlar olduguna :eek: :eek: :eek:
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
Bu gerçek belgeselini seyretmiştim.Lunaparkta çalışıyormuş.Hatta Ona Istakoz adam diyolarmış:cool::cool:
Keywords: Hiç başınıza ağzımızı açık bırakacak garip bişeyler geldi mi. Buraya yazın. forum insan insanlar bilir garip olduguna sadece bocuk17 boyle 45hayatta inferno28 44olur puzzle29 kayitli inanmam gorebilir calisiyormus hatta istakoz diyolarmis lunaparkta seyretmistim linkleri gercek belgeselini Uyeler resimde internette binlerce paylasabilirsiniz tiklayinorijinalini bilgilerinizi bedava enteresan olaylar umuza gormek ares28 eklik oldugunu zannetmiyorum telden resimin hasan28 29dogustan modifiye edilmis allah forum forum insan forum insanlar forum bilir forum garip forum olduguna forum sadece forum bocuk17 forum boyle forum 45hayatta forum inferno28 forum 44olur forum puzzle29 forum kayitli forum inanmam forum gorebilir forum calisiyormus forum hatta forum istakoz forum diyolarmis forum lunaparkta forum seyretmistim forum linkleri forum gercek forum belgeselini forum Uyeler forum resimde forum internette forum binlerce forum paylasabilirsiniz forum tiklayinorijinalini forum bilgilerinizi forum bedava forum enteresan forum olaylar forum umuza forum gormek forum ares28 forum eklik forum oldugunu forum zannetmiyorum forum telden forum resimin forum hasan28 forum 29dogustan forum modifiye forum edilmis forum allah forum forum forum
Seo By aSii_GeNc