Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Gamze Özçeligin ŞOK videosu!!!(+16) :)))))
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
SONY markaymış
16 yas altındakilerden uzak tutun !! yanlış bir yerine basar sonra uğrastırmayın bizi ;) :D
tekstranger
01-07-2008, 21:14
Kabul ediyorum güzeldi:D:D
Hemende Acıp baktın dimi :))))
tekstranger
01-07-2008, 21:29
Bikerim acıp bakmamdaki amaç konu yanlış yeremi açıldı diye yoksam niye acacam:p:D
Tabi anlıyorum seni tekstranger :) biraz daha inandırıcı seyler yazsaydın :D :D
hardleon4
03-07-2008, 17:32
ne bu yani :S:S:S:S komik olan neydi acaba ^o)
hardleon4 Her insan anlayamaz. Benim paylasımlarım anLayana ;)
hardleon4
03-07-2008, 23:29
hardleon4 Her insan anlayamaz. Benim paylasımlarım anLayana ;)
Anlamak ile alakalı değil yani konu acanın kabiliyeti ile ilgilidir. eqer kabiliyet düssükse :) ben deqil kimse anlamaz..
Keywords: İster başınıza gelen komik bir olayı anlatın,ister resim yollayin ,ister bir yazi yazin hiç farketmez bizi güldürsün yeter. forum caramel01 paylas tekstranger insan ozceligin anlayana hardleon403 seyler tekstranger01 anlayamaz kabiliyet videosu benim komik gamze yorum 56hardleon4 caramel03 yazsayd acacam 39tabi biraz neydi acaba anlamak dussukse ilgilidir deqil kimse anlamaz kabiliyeti acanin paylasimlarim yoksam alakali degil 29hardleon4 zeldi sadece gormek kayitli Uyeler gorebilir linkleri tiklayinorijinalini paylasabilirsiniz bedava umuza bilgilerinizi internette forum forum caramel01 forum paylas forum tekstranger forum insan forum ozceligin forum anlayana forum hardleon403 forum seyler forum tekstranger01 forum anlayamaz forum kabiliyet forum videosu forum benim forum komik forum gamze forum yorum forum 56hardleon4 forum caramel03 forum yazsayd forum acacam forum 39tabi forum biraz forum neydi forum acaba forum anlamak forum dussukse forum ilgilidir forum deqil forum kimse forum anlamaz forum kabiliyeti forum acanin forum paylasimlarim forum yoksam forum alakali forum degil forum 29hardleon4 forum zeldi forum sadece forum gormek forum kayitli forum Uyeler forum gorebilir forum linkleri forum tiklayinorijinalini forum paylasabilirsiniz forum bedava forum umuza forum bilgilerinizi forum internette
Seo By aSii_GeNc