Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : FmTr.Net
Selamlar, Tum Uye olan Arkadaslarimiza bizleri yanliz birakmadiklari icin Tsk ederiz. Oncelikle Sizlere Forumumuzun Kisaca Amaclarini anlatayim.
Formu acma amacimiz diger yerlerde oldugu gibi bir yonetim anlayisindan cok cok uzaktadir. Adalet, Bilgi, Tecrube ve Insanlik Baslica izliyecegimiz yoldur. Siz kullanicalarimiza en iyi hizmeti vermek, En Guzel kosullarda Paylasim ortamini yaratmak dikkat edicegimiz konularin basinda gelmektedir, baska yerlerde burdan once yasadiginiz SIKINTINLARI tekrardan yasamayiniz ayni sorunlarla karsilasmamaniz icin ustumuze dusen herseyi yapmak bizim vazifemizdir.
Forum'da Emegi gecmis ve gecicek olan tum herkeze Tsk ederim.
Neden mi FMTR? Cunku Yonetim Anlayisinin Cok Cok Farkli oldugu Tamamen Insanlara Hitap Eden bir Platform ve Turkiyenin Tek Gercek IRC Forum Sitesi.
Hepimize Hayirli Olsun..
Neden Fmtr..
Çünkü verilen emekler değerli olduğu için..
Buranın temel amaçlarından birisi TARAFSIZ bir forum olması özelliğini bütün kullanıcılara itap edeceği için hiçbir sorun yaşamıyacağız. Şimdiden bütün dostlarımıza, arkadaşlarımıza, kullanıcılarımıza hayırlı uğurlu olsun herkez bir dostunu, arkadaşını katarsa daha çok hızlı büyüme, yardım olanakları fazlalaşır...
kHazadum
09-10-2006, 19:13
Post kasmayın. :) Başlıyım yine. Şaka bir yana cümleten hayırlı olsun be abi bea
ALLAH Utandırmasın Başarılşar dilerim.
hayirli olsun arkadaşlar domain ismini güzel bilhassa style çk hoşuma gitti :) başarilar...
ASi`KRaL
09-10-2006, 20:02
Hayırlı Olsun Herkeze Umarum güzel bir yerlere Gelir.
Umarim İnşallah Güzel Bir YerLere GeLir. HeP BöyLe Olduğu Taktirde TARAFSİZ herzaman kazanır Büyür Kitlesi ArTar. Özledik Öyle Forumları.
ASi`KRaL
09-10-2006, 20:11
Amin diyeLim :)
HayırLı oLsun..başarıLarınızın Devamını DiLerim..Ki Devamı geLcek eminim ;)
ronaldinhoo
09-10-2006, 20:18
ewt hay1rl1 olsun
Başlamak bitirmenin yarısımıdır nedir diye bi söz var tam hatırlayamadmı kusura bakmayın. yarılamışsınız zaten yolu gerisi gelir :)
ScorpioN
09-10-2006, 20:54
HayırLısı oLsun ArkadaşLar ;)
Dostname
09-10-2006, 21:57
hayırlı olsun cümlemize
MyhtoLoGy
09-10-2006, 23:19
heeyytt ßende geLdim :) HayırLı uğurLu oLsun cümLemize..
heeyytt bende geLdim :) HayırLı uğurLu oLsun cümLemize..
hoşgeldin sende myhtology
heeyytt bende geLdim :) HayırLı uğurLu oLsun cümLemize..
Vayyy ultrAslan :D
MyhtoLoGy
09-10-2006, 23:49
Vayyy ultrAslan :D
hehe :) EreN nbr Len FenerbahceLi, burdada mı sen :eek: cok kapı$caz biz seninLe :rolleyes:
kHazadum
09-10-2006, 23:49
Sağolun Gençlik cümlemize..
Kısa kesin aydın havası olsun =)
Hayırlı olsun gençlik..
Hayırlı olsun arkadaslar. Severim sizi :)
kHazadum
10-10-2006, 00:16
tamam artık bi teşekkür butonu ekleme vakti :D
İyi iyiiii IRC alemi toplanmaya başladı :)
IRONHIDE
10-10-2006, 00:38
Bu renk ne böyle mosmor. Yapmayın yahu :D
SametWeb
10-10-2006, 01:02
Farklılık olsun :)
Style bulunur ama ortam :)
Hepiniz hoşgeldiniz.
Yeniden birarada olmak çok güzel.
Selamun Aleyküm,
hakkinizda hayırlı olsun inşallah.
a.S BoSs'um saol eksik olma.
ArkadasLar hayırLı oLsun umarım istediginiz ve hedefLediginiz gibi oLur hersey.
Ares kardeşim forumunuz hayırlı olsun. Başarılarının devamını dileriz..
-
Amy_Lee_Fan_Boy
12-10-2006, 02:16
ee şey ben de geldim :o hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun sametcim... :D
FMTR.NET Ailesi Hayirli olsun Allah Utandirmasin . Umarim istediğiniz Gibi Dilediğiniz Gibi Bi forum oLur..
SiberTR.NET / dEaTh
Hayırlı Olsun Arkadaslar Siyah ın Dedıgı Gıbı Allah Utandırmasın Sizler Cok Sey Basardıgınız Bundanda Yuzunuz Gulerek Cıkarsınız Ben lnanıyorum Sizlere ..
mrb arkadaslar forumumuz herkese hayırlı uğurlu olsun.ınsallah forum hakettığı yerı bulur...hep bırlıkte daha ıyıye tekrar merhabalar....
O bu su o vs. Hayirli ugurlu olsun. Insallah daha güzel günlere hep beraber ;)
"Allah" Utandırmasın Iyı Yere Geleceğimize Eminim , Cünkü Herkez Bir Yere Gelme Cabasında Insallah O Yere Geliriz :)
Shoulder
03-11-2006, 23:32
hayırlı olsun.DİĞERLERİ nden farklı olacak,eminim.En azından verilen emeklerin değerini bilen bir yer olacağından eminim.Başarılar.
MinimalSound
11-11-2006, 03:03
Basarilarinizin devamini dilerim..
Dizi resimleri muzikleri vs bolumu acılmıstır.
Mp3 Ve Müzik paylasım bolumu kaldırılmıstır.
Umarım Beklediginiz Başarıyı En Kısa Sürede Kat Edersiniz..
senınde yardımlarınla fazla surmeyecektır:)
Merhaba fmtr;
Hos bir ortam oldugu kokusu geldi burnuma tebrik eder, basarilar dilerim.
Cihanım Canım Kardaşım Hoş Gelmişsin ;)
Merhaba fmtr;
ne burun varmıs lan sende ? :D
Senin Kokunu Almıştır , Onur :p
dünben özcanla cıhana kokumu verdım saten :D bu arada hasan senın sahte özcanı sıldım :D
Alla Alla , Peki Msn'deki Diğer Default Kim :D
ReMeMBeR
22-11-2006, 16:23
Merhaba fmtr;
Arındırdık meraklanma :)
bir söz vardı meşhur neydi heh ; Böcekler bu foruma post atamaz.:P
Hoşgeldin.
Keywords: forum olsun hayirli arkada geldi allah arkadaslar arilar basarilar dilerim oldugu erler ortam herkez mlemize umarim geldim eminim devami hasan ugurlu gelir kullan herkeze sizler burnuma guzel hasan22 farkl insan insallah senin tebrik devamini cumlemize myhtology kokusu emekler sorun muzik neden gelme bolumu eren09 erre09 erini imize rilen olaca linux09 hersey forum forum olsun forum hayirli forum arkada forum geldi forum allah forum arkadaslar forum arilar forum basarilar forum dilerim forum oldugu forum erler forum ortam forum herkez forum mlemize forum umarim forum geldim forum eminim forum devami forum hasan forum ugurlu forum gelir forum kullan forum herkeze forum sizler forum burnuma forum guzel forum hasan22 forum farkl forum insan forum insallah forum senin forum tebrik forum devamini forum cumlemize forum myhtology forum kokusu forum emekler forum sorun forum muzik forum neden forum gelme forum bolumu forum eren09 forum erre09 forum erini forum imize forum rilen forum olaca forum linux09 forum hersey
Seo By aSii_GeNc