Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : fmtr aşkı
;) önceden fmtrden arkaşım olan ERDİyle şimdi çıkıyoruzzz :D :D
işte fmtr nelere kadir :)
Allah daim etsin inşallah.. mutluluklar dilerim ;)
aminnnn teşekkürrr ederiizzzz ;)
Ooo super sizin adınıza sevindim..Allah daim eder inşallah :)
amİİİİİİnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....:):):):)
Düğününüzde nikah şahidiniz olcam :D
ogünde gelirse herkess davetli olur zaten olur bi şahit çıktı dierii kim olsun :D:D:D
Ve bilin bakalım buna vesile olan kim? :rolleyes:
Garip bir sonun ardından garip bir başlangıç...
Ama tabi ne olursa olsun her ikinizede mutluluklar dilerim, bilhassa yaseminciğime :)
Burasi FmTR.Net daha neler olucak neler, SIKI durun. ,)
Ama tabi ne olursa olsun her ikinizede mutluluklar dilerim, bilhassa yaseminciğime
bunu duymak beni sevindirdii teşekkür ederim :D
DorindoChi
26-06-2008, 01:42
Neyin Nereden geliCegi Belli olmaz diyorsun Yani Ares :) XD
Sende mi bir bomba patlatacaksın yoksa Ares :p
Her an hersey olabilir, hazirlikli olun. ,)
o zaman bekliooruussss... :D:D:D
Allah mesut etsin inş...Darısı benim basıma:D (1 kıza en fazla 1 ay dayandım)
Allah mesut etsin inş...Darısı benim basıma:D (1 kıza en fazla 1 ay dayandım)
aminn saolll :p sorun sende mi dersinn :rolleyes:
aminn saolll :p sorun sende mi dersinn :rolleyes:
aslında bende çünkü biraz kıskancım:o
aslında bende çünkü biraz kıskancım:ooo felaket dercede bende de var:rolleyes: ama erdi :cool: dayanıyo bakalımmm :D:D:D:D
Tatlı bir kıskançlık güzeldir ama fazlası ilişkiye zarar verir,dengeyi koruyalım lütfen :p
öyle sanırım ama benimki sınırın birass üstünde sannırım :(
Güven kıskançlığı azaltır ona güvendiğine inanıyorsan bu hissi de kendinde azaltabileceğine inanıyorum..
ya güveniorum elbetteki hep yanımda olmasını istiyorum bide şu kızlardan kurtulmak istiyorum yani buna benzer bazı şeyler yoksa elbette güvenim sonsuzz:D
Benimde sevdiğim insan benden uzakta,güvenmekten başka çaremiz yok onun bana benimde ona güvenim sonsuz..
tekstranger
04-07-2008, 11:21
Şahsen benimde sevdigim kız uzakta ve güveniyorum ona ama insanlara güvenmiyorum:)
kesinlikle aynı kanıdaiimmm :D
Bana kalırsa hiç kendimizi kandırmayalım, insanın içinde azcıkta olsa hep bir şüphe olur sevdiği kendinden uzaktaysa da, yakınındaysa da :)
Ben azcık dedim ama bunun boyutu kişiden kişiye değişiyordur.
"Ben ona güveniyorum ama çevreye güvenmiyorum" mantığı her zaman yanlıştır :)
Bu arada bu "aşk" konusunu amacından uzaklaştırmayı bırakıp böyle konularda fikir beyan etmek isteyenler ya da fikir almak isteyenler yeni bir konu açsa daha iyi olmaz mı? :)
İki sevdiğim arkadaşım birbirlerine aşıklar bu benim için mutluluk:);)
Mutluluğunuz daim olsun
Benim sevdiğim yanıbaşımda sayılırdı ama yinede beni aldattı bunun yakınlıkla uzaklıkla pek alakası yok bence insanın içinde olması lazım yoksa burnunun dibindeykende ihanet eder:(:(oysa ben ona o kadar çok güvenmiştim:(:(
teşekkürler canım umarım sende benim gibi gerçekten sevebileceğin birini bulursun neyse bu güven meselesini fazla uzatmayalım zehrada haklı yinede ben bi daha vurgulaim seven insan kıskanır buda karşısındakine güvensizlik gibi gelebilir ama benim erdiye güvenim sonsuz şükürkiiii
umarım burdaki herkes bizim gibi mutlu olur
miss.mirage
08-07-2008, 17:01
ozmn nediyelim size mutluluklarr
sonaERDİ :D demezsinizz
ozmn nediyelim size mutluluklarr
sonaERDİ :D demezsinizz
mutluluk dilemişin tatlım anladım da sonaERDİ :D demezsiniz??l ne dmek istedin onu anlamadım:confused::confused:
Yani bitti demezsiniz inşallah diyor :)
heee... saolllsn ya anlamaamıştım vallaaaa...
miss.mirage
14-07-2008, 11:11
hani sona erdi varyha orda erdii gerçiyo yha ondann
anladım canım saoll :D Bİ AN ANLAMMIŞTIM:p
hunter106
05-09-2008, 21:38
hayırlı uğurlu olsun
Serseri_@siq
05-09-2008, 23:33
bencede hayırlı olsunnn
birhickirik
13-09-2008, 02:06
mutluluklar...
10 gün sonra 8 ay olcak inş.
14 Şubat 2008:D:D:D
Keywords: Bu bölümden itiraf edebilir, başkalarının itiraflarını okuyabilir yorum yapabilirsiniz... forum benim mutlu mutlulu mutluluk allah neler olsun insan mutluluklar sevdi saoll bende fazla rolleyes demezsiniz sende niyorum sonsuz uzakta aminn olucak yoksa durun saolll nucleus01 benimde sonaerd etsin dilerim herkes darisi basima dayim mesut mutluluklarr nediyelim zaman confused diyor hayirli olmaz sonaerdi ekten demezsinizz 54allah sorun sevdigim elbette istiyorum yaseminci forum forum benim forum mutlu forum mutlulu forum mutluluk forum allah forum neler forum olsun forum insan forum mutluluklar forum sevdi forum saoll forum bende forum fazla forum rolleyes forum demezsiniz forum sende forum niyorum forum sonsuz forum uzakta forum aminn forum olucak forum yoksa forum durun forum saolll forum nucleus01 forum benimde forum sonaerd forum etsin forum dilerim forum herkes forum darisi forum basima forum dayim forum mesut forum mutluluklarr forum nediyelim forum zaman forum confused forum diyor forum hayirli forum olmaz forum sonaerdi forum ekten forum demezsinizz forum 54allah forum sorun forum sevdigim forum elbette forum istiyorum forum yaseminci
Seo By aSii_GeNc