Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Ferrarinin Hale Bak
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
coyvivsmg
23-12-2006, 00:30
ya warya harbidende eşşeqmiş bu adam la benm öle arabam olsa en fazla 30 yaaprım :D
adam hızını alamamışta direk yıkılmamış bizim burda olsa o kadar hasar olmaz çünkü yere monteli deil bi çimento tamam :D
La Manyak Bu Yaaaa Nasıl O Arabayı Öle Çarpıyor Helal Olsun :D
oguzyagızbmw
23-12-2006, 03:26
arkadasım sende o araba olsunda gor bakalım 30 lamıgıdıyosun bende bmw cope var ben bıle 260 vuruyorum sesı duydugumda ınsna delırıyo motor esoz bıde ondan remus egsos var
siyahinci_7_
23-12-2006, 14:25
yazık omuş güzelim arabaya
Onu alıcak kadar parası varsa fazla koymaz adama :)
RinGoStar
23-12-2006, 14:50
yazik cok yazık.denyo herif
NaSTiEsT
23-12-2006, 14:59
La İstesem öle Çarpamam Direğin Tam ortasına :):):):):):)
Bence araba o haliyle bile muhteşem görünüyor, zaten kırmızının asaleti var bir kere üzerinde :D
Keywords: Hiç başınıza ağzımızı açık bırakacak garip bişeyler geldi mi. Buraya yazın. forum araba gorebilir sadece kayitli linkleri Uyeler fazla olsun kadar arabay ferrarinin zelim 25yaz siyahinci arabaya sclader23 paras 26onu egsos remus bende yosun bakal vuruyorum duydugumda ondan motor varsa koymaz haliyle 49bence puzzle23 muhte zaten zerinde asaleti ortas arpamam 50yazik ringostar23 adama denyo herif stesem nastiest23 olsunda sende arabam harbidende warya forum forum araba forum gorebilir forum sadece forum kayitli forum linkleri forum Uyeler forum fazla forum olsun forum kadar forum arabay forum ferrarinin forum zelim forum 25yaz forum siyahinci forum arabaya forum sclader23 forum paras forum 26onu forum egsos forum remus forum bende forum yosun forum bakal forum vuruyorum forum duydugumda forum ondan forum motor forum varsa forum koymaz forum haliyle forum 49bence forum puzzle23 forum muhte forum zaten forum zerinde forum asaleti forum ortas forum arpamam forum 50yazik forum ringostar23 forum adama forum denyo forum herif forum stesem forum nastiest23 forum olsunda forum sende forum arabam forum harbidende forum warya
Seo By aSii_GeNc