Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : En zor tekerleme hangisi ?
şemsi paşa pasajında sesi büzüşesiceler
allahıımm s'ler şş'ler karışıo birbirine oldum olası sleyemiorumm :D:D:D:D
Yine iyisin sen. Ben hiçbirini söyleyemiyorum :p
siz çekoslavakyalılaştırdıklarımızdan mısınız? çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdan mısınız?
Hiçbizaman söyleyemedim:D
MasManyaq
30-07-2008, 09:25
şemsi paşa pasajında sesi büzüşesiceler...
semsipasa
03-12-2008, 21:43
bir gün bir tarlaya ekilen bir şini kekeremekereye dadanan bozalaboz başlı pis tüylü pis porsuk, diğer tarlaya ekilen bir şini kekeremekereye dadanan bozalaboz başlı pis tüylü pis porsuğa sormuş "sen ne zamandır o tarlaya ekilen bir şini kekeremekereye dadanan bozalaboz başlı pis tüylü pis porsuksun" diye. öbür tarlaya ekilen bir şini kekeremekereye dadanan bozalaboz başlı pis tüylü pis porsuk, diğer tarlaya ekilen bir şini kekeremekereye dadanan bozalaboz başlı pis tüylü pis porsuğa demiş ki "sen ne zamandır o tarlaya ekilen bir şini kekeremekereye dadanan bozalaboz başlı pis tüylü pis porsuksan ben de o zamandır bu tarlaya ekilen bir şini kekeremekereye dadanan bozalaboz başlı pis tüylü pis porsuğum" demiş.
rekorum 22 sn
Keywords: Forum'da yapılan anketler bu bölüme.. forum dadanan bozalaboz kekeremekereye ekilen tarlaya tuylu basli porsuk zamir hangisi buzusesiceler tekerleme misiniz demis pasajinda porsuga diger caramel29 soyleyemedim masmanyaq30 sormus cekoslavakyalilastiramadiklarimizdan 25semsi hicbizaman rekorum porsugum porsuksan porsuksun cekoslavakyalilastirdiklarimizdan 43bir semsipasa03 hicbirini tiklayinorijinalini paylasabilirsiniz gormek 41soz sizde insan binlerce umuza anketler bedava bilgilerinizi internette arkadaslar 47semsi iyisin 02yine telden soyleyemiyorum forum forum dadanan forum bozalaboz forum kekeremekereye forum ekilen forum tarlaya forum tuylu forum basli forum porsuk forum zamir forum hangisi forum buzusesiceler forum tekerleme forum misiniz forum demis forum pasajinda forum porsuga forum diger forum caramel29 forum soyleyemedim forum masmanyaq30 forum sormus forum cekoslavakyalilastiramadiklarimizdan forum 25semsi forum hicbizaman forum rekorum forum porsugum forum porsuksan forum porsuksun forum cekoslavakyalilastirdiklarimizdan forum 43bir forum semsipasa03 forum hicbirini forum tiklayinorijinalini forum paylasabilirsiniz forum gormek forum 41soz forum sizde forum insan forum binlerce forum umuza forum anketler forum bedava forum bilgilerinizi forum internette forum arkadaslar forum 47semsi forum iyisin forum 02yine forum telden forum soyleyemiyorum
Seo By aSii_GeNc