Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : En iyi Script (mirc )
Kullandıgınız En iyi Script (mirc ) Hangisi.... Size gore En iyiyi Yazın ... Maksat Paylasım Olsun ...
Kullanim Olarak Türkçe Mirc Tercih Ederim Fakat Kolaylik Pratik Olarakta Papatya Ve Kelebek Yanliz Wtopragin Yaptigi :D
muhabbet script diye bısı denedım hos bişiye benzıyo :)
SanaLinfaz
02-12-2006, 01:17
Türkçe Mirc,Chatfox
düz mirc indirmek için [Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] :)
düz mirc indirmek için [Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] :)
arkadaş belirtmiş uzun söze gerek yok.
valla ne yalan söyleyim bi ara solucan script kullanmıştım. en çok sevdigim script LookSharp oldu ama scriptlere karşı alerjim oldugu icin mirc.com/get.html diyorum bende :)
McKruGer
08-12-2006, 03:30
Evet düz mirc en iyisi. Bende sırf buna çok eskilerden beridir inandığım için mirc'i daha iyi tanıma adına türkçeye çevirmiştim. Ufak tefek popups düzenlemesiyle ortaya güzel bir düz mirc çıktı:) bende [Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] diyorum ama ekliyorum türkçe düz mirc için ise [Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...] diyorum:)
McKruGer hocam sana ait bı mırc gormustum sankı bı ara . Baya Donanımlı Guzel Bişiye benzıyodu .. ama bulamadım
McKruGer
08-12-2006, 20:30
McKruGer hocam sana ait bı mırc gormustum sankı bı ara . Baya Donanımlı Guzel Bişiye benzıyodu .. ama bulamadım
Şu an onu yapmaktayım. Piyasada yok yani download'ı yok.
ReMeMBeR
11-12-2006, 12:43
noname mirc en iyisi deneyin bence birde ircap var tabi :P
Scriptlerın hepsı bırbırını taklıt etmıs gıbı ya..Piyasada dolasan bı kac cesıt mircdan baska cesıt goremedım
LiRc Script ve IRCx2 War Script i Şimdiye Kadar Gördüklerim Arasında Eski Olmasına Rağmen EN İyisi Bence Ama Düz Mirc Her Zaman Tercihimdir
SeRDaR406
20-12-2006, 23:25
Benim şu ana kadar en çok beğendiğim script Nuclear Script olmuştur.Halada yerini dolduran bir script olmadı.
mIRC32 kullanmaktan hiç vazgeçmedim sanırım hiç vazgeçmem
Keywords: Sunucunuzun scriptini tanıtın... forum script Uyeler kayitli linkleri sadece gorebilir guzel bende turkce diyorum kadar kullanm gormustum tercih donan bulamad bence indirmek piyasada olarak hocam iyisi vazge mckruger08 yapmaktayim benziyodu bisiye bulamadim tefek cevirmistim remember11 download donanimli 30mckruger programlari 53mckruger cikti sclader08 43noname ortaya ekliyorum popups duzenlemesiyle sanki birde nuclear halada 25benim serdar40620 zaman forum forum script forum Uyeler forum kayitli forum linkleri forum sadece forum gorebilir forum guzel forum bende forum turkce forum diyorum forum kadar forum kullanm forum gormustum forum tercih forum donan forum bulamad forum bence forum indirmek forum piyasada forum olarak forum hocam forum iyisi forum vazge forum mckruger08 forum yapmaktayim forum benziyodu forum bisiye forum bulamadim forum tefek forum cevirmistim forum remember11 forum download forum donanimli forum 30mckruger forum programlari forum 53mckruger forum cikti forum sclader08 forum 43noname forum ortaya forum ekliyorum forum popups forum duzenlemesiyle forum sanki forum birde forum nuclear forum halada forum 25benim forum serdar40620 forum zaman
Seo By aSii_GeNc