Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Düzelt - in
kHazadum
11-12-2006, 05:03
Merhaba saygıdeğer yönetim ;
Dikkat ettim de forumda "Düzelt" butonu yok. Eklenirse çok sevineceğim.
SametWeb
11-12-2006, 11:16
Bazı yerlerde düzelt buttonunu özellikle kapadım onur...
kHazadum
11-12-2006, 21:00
pardon :) teşekkürler yine de düzeltemedim bir yazımı kırıcı oldu ondan şey ettim..
SametWeb
11-12-2006, 21:22
İşte
1 2 3 kere düşünelim yazarken düzelt buttonu yok :)
Yönetim bölümünde..
kHazadum
12-12-2006, 02:49
tamam samet :) abartma ...
hamburgeride bana ödettin :D
Bazı yerlerde düzelt buttonunu özellikle kapadım onur...
Adminken demesi kolay. User pozisyona gel görelim : )
Keywords: forum duzelt buttonu samet sametweb11 ettim yerlerde kapad khazadum11 netim zellikle buttonunu oneri abartma answer12 39hamburgeride 49tamam khazadum12 yazarken umuza sikayet dettin jin14 kolay pozisyona gorelim demesi adminken 12bazi ozellikle kapadim nelim ondan dikkat insan butonu yonetim saygideger gormek paylasabilirsiniz 03merhaba eklenirse sevinecegim bedava 00pardon zeltemedim bilgilerinizi danisma binlerce 16baz internette forum forum duzelt forum buttonu forum samet forum sametweb11 forum ettim forum yerlerde forum kapad forum khazadum11 forum netim forum zellikle forum buttonunu forum oneri forum abartma forum answer12 forum 39hamburgeride forum 49tamam forum khazadum12 forum yazarken forum umuza forum sikayet forum dettin forum jin14 forum kolay forum pozisyona forum gorelim forum demesi forum adminken forum 12bazi forum ozellikle forum kapadim forum nelim forum ondan forum dikkat forum insan forum butonu forum yonetim forum saygideger forum gormek forum paylasabilirsiniz forum 03merhaba forum eklenirse forum sevinecegim forum bedava forum 00pardon forum zeltemedim forum bilgilerinizi forum danisma forum binlerce forum 16baz forum internette
Seo By aSii_GeNc