Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Dünyanın En Uzun Boylu Adamını Gördünüz Mü?
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
bunu bı bınaya kolon dıye dıkecen:D
ohaaaaa demek istiyorum demek ki bizim Halil İbrahim kardeşimizden daha büyük insanlarda varmış şaşırdım :D bir eli sanırım insanın kafasını sarıp kaldırmasını sağlar diyecek birşey bulamıyorum. Tohumunu atan kişi sağlam atmış helal olsun demek düşer :D
SanaLinfaz
10-11-2006, 20:45
Sen Bile Bunun Yanında Karınca Gibi Kalırsın TnT :)) Kendisi 2 Metre Var O Bakımdan Şey Ettim:D
Keywords: Hiç başınıza ağzımızı açık bırakacak garip bişeyler geldi mi. Buraya yazın. forum gorebilir linkleri sadece kayitli Uyeler insan demek yorum gordunuz dunyanin boylu adamini diyecek imizden halil brahim karde insanlarda kafas tohumunu bunun kendisi metre ettim 45sen sanalinfaz10 bizim helal olsun bulam kolon internette binlerce paylasabilirsiniz bilgilerinizi bedava enteresan olaylar umuza tiklayinorijinalini gormek kecen erre10 32ohaaaaa telden 28bunu tnt10 dej0vu10 istiyorum forum forum gorebilir forum linkleri forum sadece forum kayitli forum Uyeler forum insan forum demek forum yorum forum gordunuz forum dunyanin forum boylu forum adamini forum diyecek forum imizden forum halil forum brahim forum karde forum insanlarda forum kafas forum tohumunu forum bunun forum kendisi forum metre forum ettim forum 45sen forum sanalinfaz10 forum bizim forum helal forum olsun forum bulam forum kolon forum internette forum binlerce forum paylasabilirsiniz forum bilgilerinizi forum bedava forum enteresan forum olaylar forum umuza forum tiklayinorijinalini forum gormek forum kecen forum erre10 forum 32ohaaaaa forum telden forum 28bunu forum tnt10 forum dej0vu10 forum istiyorum forum
Seo By aSii_GeNc