Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Dünya'nın En Dehşet Köprüsü
[Sadece Kayıtlı Üyeler linkleri görebilir...]
adamlar yapıyor işte ;)
nerdeymiş ki bu köprü acaba ?
Bilmıyorum nerde olduğunu ;ama ordan geçmek istiyoyum ben :p
ben geçmek istediğime daha emin dilim biraz düşünmem lazım :p
tırstım görüntüden :)
uuuuu süper bi köprü hadi tüm forumca bi gidip gelelim ablacım o zamanda tırsar mısın :D:D:D
Arabayla degilde, yûruyerek gecmek daha hos olur.
tekstranger
26-06-2008, 00:56
Siz üstten geçin ben alttan takip ederim sizi:D:P
Ayrı gayrı yok herkes nereye sen de oraya Kemalcim :D
hepberaber olmamız riski azaltmaz ama yine de anca beraber kanca eraber mantığım ağır basıyo giderseniz tırsa mırsa gelirim tabiki ;)
Kesinlikle ;)
miss.mirage
06-07-2008, 14:10
ıııııııııı çok korkunç göürüüyo yhaaa
yok abicim alttan geçelim alttan
fmcifenerli
01-01-2009, 00:11
bu da ne güzel kardeşim..photoshopla yapmışlar bunu..ama yinede paylaşım için teşekkrler
atlasam ölür müyüm acaba.... insan korkar bee bu ne...uçağa binsen bu kadar yükselicen zaten
Keywords: Hiç başınıza ağzımızı açık bırakacak garip bişeyler geldi mi. Buraya yazın. forum gecmek eraber degilde alttan ruyerek dunya nar25 acaba koprusu gidip insan beraber dehset nerde 53gidip kemalcim mirage06 bocuk05 18arabayla kesinlikle giderseniz azaltmaz riski olmam 27hepberaber kanca korkun tabiki gelirim nar26 sitigma27 25arabayla muyum 03atlasam gokce tesekkrler korkar ucaga zaten yukselicen kadar binsen paylasim yinede gecelim abicim oraya conicox28 fmcifenerli01 guzel forum forum gecmek forum eraber forum degilde forum alttan forum ruyerek forum dunya forum nar25 forum acaba forum koprusu forum gidip forum insan forum beraber forum dehset forum nerde forum 53gidip forum kemalcim forum mirage06 forum bocuk05 forum 18arabayla forum kesinlikle forum giderseniz forum azaltmaz forum riski forum olmam forum 27hepberaber forum kanca forum korkun forum tabiki forum gelirim forum nar26 forum sitigma27 forum 25arabayla forum muyum forum 03atlasam forum gokce forum tesekkrler forum korkar forum ucaga forum zaten forum yukselicen forum kadar forum binsen forum paylasim forum yinede forum gecelim forum abicim forum oraya forum conicox28 forum fmcifenerli01 forum guzel
Seo By aSii_GeNc