Forumumuza bedava üye olup bilgilerinizi internette binlerce insan ile paylaşabilirsiniz.: Tıklayın
Orijinalini görmek için tıklayınız : Dostlarla.COM
Schizophrenia
18-12-2006, 02:10
Merhaba;
Sunucum aslında yeni değil,ancak ben yeni üye olduğum için yinede yazmak istedim.
Sunucumuzun ismi: irc.dostlarla.com
Sunucumuzun Sahibi: Schizophrenia
Sunucumuzun Açılış tarihi: 25/Mart/05 Pazartesi.
Sunucumuz hakkındaki açıklama : Çok olmamakla birlikte,genelde sohbet amaçlayan yanı sıra eğlence'ylede birleştirecek seviyeli,değerlere saygılı bir sohbet platformu oluşturmak.
İyi Forumlar.
Hayırlı Olsun Ne Diyim Ama ßu Zamanda Sunucu ßüyütmek Zor iş :)
Buse(AnGeLL)
19-12-2006, 20:16
hayırlı olsun...
Schizophrenia
20-12-2006, 00:21
Hayırlı Olsun Ne Diyim Ama ßu Zamanda Sunucu ßüyütmek Zor iş :)
Sunucumuz hakkındaki açıklama : Çok olmamakla birlikte,genelde sohbet amaçlayan yanı sıra eğlence'ylede birleştirecek seviyeli,değerlere saygılı bir sohbet platformu oluşturmak.
Zaten derdim büyümek gibi yada fazla kullanıcı ile sohbet ortamı oluşturup farklı tarz işler yapmak değil,amaç sohbet..
1 kişiylede olur 10 kişiylede
Yorumlarınız için minnettarım
güzel dostluklara umarım herşey istediğiniz gibi olur başarılar
Schizophrenia
20-12-2006, 00:31
Teşekkürler Goblin sizde emin adımlarla ilerliyorsunuz,her meyve veren ağaç illaki taşlanacaktır.
Sizede başarılar
Sunucunun kullanıcı durumu iyi durumda diye biliriz en azından sabit bir kullanıcı yakalamışsın muhabbet edilme konusuna gelirsek elbette sunucu içerisinde belirtilen global kanallarda sohbet eden kullanıcılar mevcut. Umarım istediğiniz gibi bir sohbet platformu oluşturursunuz...
hayırlı olsun, başarılar dilerim...
deli_kalbim
08-07-2008, 14:50
ve deli_kalbim dostlarlayı burdada bulur:)slm şizo.hayırlı olsun...
basarilar insallah güzel bir sonuca ulasa bilirsin dilerim istedigin gibi olur hersey allah gönlüne göre versin ama darildim bana haber vermedin nede olsa eski dostlariz dimi :)Schizophrenia....!! ne deyim hayirli olsun basarilar...!!!!! :)
Keywords: Kendinizi tanıtın. forum sunucu sohbet olsun sunucum schizophrenia sunucumuz ylede kullan dostlarla istedi sunucumuzun platformu aciklama amaclayan goblin olmamakla birlikte genelde degerlere diyim dilerim schizophrenia20 kisiylede kalbim olusturmak seviyeli saygili hakkindaki birlestirecek eglence hayirli degil allah basarilar bilirsin sunucular edilme muhabbet konusuna gelirsek belirtilen erisinde elbette yakalam sabit durumda durumu 01sunucunun biliriz erre23 forum forum sunucu forum sohbet forum olsun forum sunucum forum schizophrenia forum sunucumuz forum ylede forum kullan forum dostlarla forum istedi forum sunucumuzun forum platformu forum aciklama forum amaclayan forum goblin forum olmamakla forum birlikte forum genelde forum degerlere forum diyim forum dilerim forum schizophrenia20 forum kisiylede forum kalbim forum olusturmak forum seviyeli forum saygili forum hakkindaki forum birlestirecek forum eglence forum hayirli forum degil forum allah forum basarilar forum bilirsin forum sunucular forum edilme forum muhabbet forum konusuna forum gelirsek forum belirtilen forum erisinde forum elbette forum yakalam forum sabit forum durumda forum durumu forum 01sunucunun forum biliriz forum erre23
Seo By aSii_GeNc