JusttheFast
20-10-2006, 00:04
hasta:doktor bey ne yersem yiyeyim tad alamiyorum demis
doktor:gecer hallederiz demis fakat vizite ucreti 50 dolar demis
hasta:kabul demis
doktor:acmis telefonu sekreterine kizim 2 numarali kutuyu getir
sekreter 2 numarali kutuyu getirmis doktor acmis kutuyu tabagin icindeki balgami hastaya uzatarak buyrun yiyin demis
hasta:ama bu yenmezki demis
doktor:bak gordunmu demis azinin tadi yerine geldi demis
ilerleyen gunlerde hastanin verdigi vizite ucreti icine oturmus tekrar ayni doktara gitmis bu sefer
hasta:doktor bey herseyi unutuyorum demis
doktor:kolay demis tekrar telefon acmis sekretere 2 numarali kutuyu getir kizim demis hasta hemen atlami
hasta:yinemi ayni kutu demis
doktor:bak gordunmu hatirlamaya basladin demis
hasta artik gurur yapmis en azindan verdigi paralari geri almak istiyormus ve tekrar gitmis doktora
hasta:doktor demis benim kus ucmuyor
doktor:kolay hallediriz demis ve tekrar telefonu kaldirmis ve sekretere yine 2 numarali kutuyu getirirmisin demis hasata bu sefer fena halde sinirlenmis ve
hasta:si....cem kutunu ha demis
doktor hic istifini bozmadan "bak gordunu senin kus tekrar hareketlendi" demis
doktor:gecer hallederiz demis fakat vizite ucreti 50 dolar demis
hasta:kabul demis
doktor:acmis telefonu sekreterine kizim 2 numarali kutuyu getir
sekreter 2 numarali kutuyu getirmis doktor acmis kutuyu tabagin icindeki balgami hastaya uzatarak buyrun yiyin demis
hasta:ama bu yenmezki demis
doktor:bak gordunmu demis azinin tadi yerine geldi demis
ilerleyen gunlerde hastanin verdigi vizite ucreti icine oturmus tekrar ayni doktara gitmis bu sefer
hasta:doktor bey herseyi unutuyorum demis
doktor:kolay demis tekrar telefon acmis sekretere 2 numarali kutuyu getir kizim demis hasta hemen atlami
hasta:yinemi ayni kutu demis
doktor:bak gordunmu hatirlamaya basladin demis
hasta artik gurur yapmis en azindan verdigi paralari geri almak istiyormus ve tekrar gitmis doktora
hasta:doktor demis benim kus ucmuyor
doktor:kolay hallediriz demis ve tekrar telefonu kaldirmis ve sekretere yine 2 numarali kutuyu getirirmisin demis hasata bu sefer fena halde sinirlenmis ve
hasta:si....cem kutunu ha demis
doktor hic istifini bozmadan "bak gordunu senin kus tekrar hareketlendi" demis